11/13 A kérdező kommentje:
Hát én megvettem, élőben sokkal jobb, a képen tényleg nyomi, és amit eredetileg kinéztem ebben a boltban a neten, az meg képen szép volt, élőben meg csuda. De ha gondoljátok rakok majd fel képet hogy milyen felvéve, szerintem vagány, és pont tetszik a sarka, mert ebben még tudok menni, és vastag, stabil. Köszi a kommneteket! :)
2011. okt. 18. 19:16
12/13 anonim válasza:
Rakj fel képet, hogy milyen lábon. Kíváncsi vagyok rá.
13/13 anonim válasza:
én láttam ezt egy csajszin az utcán. úgy bámultam, mint egy őrült. hihetetlen jól néz ki felvéve. bár ez inkább nadrágokhoz való, meg egy kicsit sportosabb,vagányabb típus. Messze nem jön át az igazi kinézete képen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!