Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagy gáz ha nem csőgatyám...

Nagy gáz ha nem csőgatyám van, hanem pl a trapézszárú vagy egyenes?

Figyelt kérdés
Mindig is voltak nadrágprolémáim a tulsúlyom miatt. 14 éves vagyok, 150cm és 58 kg. MIlyen nadrágot vegyek? (csőgatya lenne a divatos, de az én alakomban az nem áll jól. Vagy kockáztassak?)
2011. okt. 16. 21:39
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
És lány vagyok
2011. okt. 16. 21:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az egyenes szárú mindig megállja a helyét. Nemrég azt hallottam hogy a trapéz visszajön divatba, bár eddig még nem sok emberen láttam.

Azért ez a "túlsúly" még egyáltalán nem vészes, úgyhogy a helyedben felpróbálnék azért pár csőfazont is :) Vannak amúgy is benne olyanok amik nem annyira feszülősek.

2011. okt. 16. 21:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt vedd fel ami jól áll. Egy előnytelen csőnadrág nevetséges. 28/L/stylist
2011. okt. 16. 21:52
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell állandóan a divat után loholni.

Hordd azt, ami jól áll! ;)

2011. okt. 16. 21:53
 5/14 anonim ***** válasza:
27%

1. Szerintem a trapéz már akkor is gáz volt amikor kitalálták, én valamitől mindig a 2000 körül a nyugatinál a BANK DANCE HALL-ban nyomuló arcokra asszociálok tőle. Kevés olyan dolog van ami gázabb. Annyira gáz mint mondjuk a diszkós cigányzenék vagy a térdzokni-szandál kombó, nem is tudom mihez hasonlítsam, NE HORDJAD.

2. Túlsúlynak túlsúly, de szerintem egyáltalán nem vagy kövér, nem csüng valszeg a combodon rétegekben a háj, fel kell csapni valami cső nacit, ha kövérít nagyon akkor variálni a színt, fazont, mittudomén miket lehet, majd valami lány megmondja. Keress a neten olyan lányokról képeket akik tetszenek és kb. olyan az alakjuk mint a Tiéd. Nézd meg miben csapatják, és vegyél olyasmit. Meg kell lépni.

3. Nem akarod szerintem Te sem hogy pont a ruházatod miatt csúfoljanak/szop@assanak, a miatt nézzen bárki kevesebbnek, mint amennyit valóban érsz. Nem tudom más mit gondol de én szóba sem állnék olyan emberrel akin trapéz gatya van:D Van egy bizonyos vonal, és a trapéz bőven alatta van. És ne mondja senki, hogy pénz kérdés, ma már biztosan nem, már Kínából is cső naci jön nem pedig akkora trapéz hogy eltűnik benne a lábfejed.

2011. okt. 16. 21:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt hordd, ami neked kényelmes, és tetszik is magadon. Csak azért ne vegyél fel valamit, mert divatos. Az a nagyon passzos nadrág kevés embernek áll igazán jól.
2011. okt. 16. 21:58
 7/14 anonim ***** válasza:

ma 21:57 szerintem csak ironizálsz, ha mégsem akkor szomorúan közlöm veled a hírt, hogy már visszajött a trapéz nadrág a divatba (igazából el sem tűnt, mindig lehetett kapni jobb helyeken)

[link]

Épp most vettem hasonlót ami a 3. képen van 8csak még élére is van vasalva)

A kérdezőnek: inkább az egyenes szárút és az enyhén trapézosat részesítsd előnyben, mert szép alakot ad, de próbálgass, biztos találsz megfelelőt.

2011. okt. 16. 22:17
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi, más ötletek?
2011. okt. 17. 18:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem ironizál!

Szerintem is hányinger a trapéz, mind1 mi a "divat"

2011. okt. 17. 18:21
 10/14 anonim ***** válasza:
33%
figyelj! én sokáig trapéz nadrágot hordtam mert féltem hogy hülyén fog kinézni rajtam a csőgatya mivel van rajtam egy kis felesleg. de tudod mit? igenis felvettem és szerintem egymilliószor jobb mint az a csúnya trapézos naci. nem áll rosszul hiába van egy kis sonkám :D de azért a töröknacit én se újítanám be. szóval, nyugodtan hordd a csőgatyát, hidd el jól fog az állni. de azért próbáld fel valamelyik üzletben.
2011. okt. 17. 18:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!