Milyen színű sálat válasszak fekete kabáthoz, barna csizmához és zöld táskázoz?
14 éves vagyok. Zöld hátitáskám és fekete kabátom van, plussz barna csizmám:
Milyen színű sálat vegyek hozzá?
Ne haragudj kérdező hogy offolok, de meg kell védenem a papagájokat:-)
A papagájok igenis jól néznek ki.
Érdekes míg az élővilág többi faja színekkel hívja fel magára a figyelmet addig az emberek szinte beleolvadnak a ez épületek és járda színébe a sok földszínnek, és még azt szeretnék, hogy felfigyeljenek rájuk?! és egyáltalán nem csodálkozom azon sem, hogy mindenki pesszimista meg búskomor, hiszen lenyomja a hangulatukat az a sok semmilyen szín, meg ugye az idő is hideg. Igenis is fontosak az élénk színek, és úgyis összelehet hozni, hogy stílusos legyen, például a color-blocking.
Kerdezo sztem meg jo az utolso otleted h veszel egy drappot meg egy zoldet.
Jah es a sokszinu illetonek uzenem, h a linken ha megnezed egy adott szin kulonbozo arnyalatai jelennek meg fokent egy ruhan ha 3-nal tobb az alap szin.
Pl. lila, fuchsia, pink stb. Ezek kozel allnak egymashoz
Am regebben en is szinesebben oltozkodtem de nem veszek fel/ vettem fel 5 kulonbozo foszint, mert 90%-ban izlestelenul nezne ki... A maradek 10%-ban pedig nem halando civilek, hanem divathoz jol erto egyenek fognak szines osszeallitasokat kesziteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!