Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy tanárnő is megengedheti...

Egy tanárnő is megengedheti magának hogy ne vegyen fel bugyit?

Figyelt kérdés
arra gondolok hogy ha tanít és közbe szoknyába van bugyi nélkül szerintetek ezt megengedheti magának? vagy van- olyan tanárnő aki nem hord bugyit? tanárnők választ is várom
2011. okt. 16. 20:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

De még magadnak is ellentmondasz okostojás :) Ha meghúztad egyrészt vagy biztosan tudnád, hogy hord-e bugyit, másrészt megkérdezted volna.

Ami meg a valóságot illeti:

szexi kémiatanárnők nem léteznek

és ha mégis, nem fekszenek le 14 éve,s pattanásos, elhízott kisfiúkkal, akik a számítógép előtt verik ki a wowos karijukra, mint te.

2011. okt. 17. 02:44
 12/22 A kérdező kommentje:
nah ide figyuzzatok! privátba szóljatok meg lehet engem nézni fészen és nem 14 éves dagadt pattanásos vagyok jó lehet a kezem kicsit nagyobb mint a többi velem 1 korúé és többet nyomok fekve mint egy átlagos ember! de azért nem kéne elíténi mert erősebb vagyok mint ti és nemvagyok olyan szánalmas mint ti! azért jobb vagyok nálatok és nem ilyen gyík parazstok akik csak neten kersztül hangosak ! mert mondom írjatok privátba össze dobunk 1 talit és lerendezhetjük ha vkinek nem teccik a pofám ! nektek okay?
2011. okt. 17. 14:50
 13/22 A kérdező kommentje:
az utolsó válazsolónak írtam 1 e-mailt! azért csak neki mert másnak nem tudtam szal remélem mindenkihez eljut mindenkihez
2011. okt. 17. 14:53
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
küldj nekem is egy mailt,meg a fészbukod is,hadd lássalak =))
2011. okt. 17. 15:23
 15/22 Skynet ***** válasza:
50%

E-mail: zaklatott.zeller@freemail.hu ! :)

Várom a leveled, de előtte azért egy elleőrzést a helyesírásodra! :) Lehet, hogy többet nyomsz, mint egy átlagos ember, de rosszabbul is írsz! :)

2011. okt. 17. 16:08
 16/22 A kérdező kommentje:
ott a kémia tanárnőm fészen : németh erika szombathely 1 elég szexi képe van kinn
2011. okt. 17. 18:27
 17/22 anonim ***** válasza:
50%
abból h németh erika szombathely elég nehezen fogjuk megtalálni kisfiam...
2011. okt. 18. 14:41
 18/22 A kérdező kommentje:
ennyi mindenki jelentve lett! tanuljátok meg nekm normális válaszokat kell adni
2011. okt. 18. 15:08
 19/22 anonim ***** válasza:
55%
:D Most aztán meg lettünk büntetve. Azt a mindenit!
2011. okt. 18. 15:40
 20/22 anonim ***** válasza:
66%
Most asszem mindenki retteg :D:D:D
2011. okt. 18. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!