Rendelt már valaki a www.wholesale-dress. Net-ről?
Én rendeltem. Szerintem nem rossz, bár nem annyira olcsó, mint amennyinek látszik, mert a szállítási költség nagyon magas:/ Ja és, ha volt mondjuk 300 dollár a rendelésed, akkor számíts hozzá kb. 25.000 forint vámot is...
A cuccok úgy néznek ki eredetiben is mint a képen, de néhánynak az anyaga egy kicsit vékonyabb.
Cipőt érdemes rendelni, azok jó minőségűek.
Amit nem érdemes, az bármi, aminek az anyaga chiffon, vagy a műanyag kinézetű ékszerek, mert ezek nem néznek ki jól (ezt csak olvastam, ezért eleve nem rendeltem olyan dolgokat, de gondolom igaz, ha egyszer mondták:D).
Ha rendelsz akkor mindenképpen ellenőrizd (akár kérdezd is meg), hogy nem fogyott-e el, amit venni akarsz, mert ha valami 'out of stock' akkor azt nem küldik ki, csak az árát hozzáadják az 'account balance'-odhoz (szóval az oldalon marad a pénz), a szállítási költségét viszont egyáltalán nem térítik meg.
Ha jól emlékszem 2-3 hét volt, mire összepakolták a rendelésem és megjött a csomag.
Szóval, szerintem érdemes rendelni tőlük, mert jó cuccaik vannak, és viszonylag olcsó is:)
írtam neked privit,első:D
kérdező te nem rendéltél még esetleg?nekem is nagyon megtetszett ez az oldal.
Meg lehet nézni, hogy melyik országba mennyi a szállítás.
Magyarországra az első 1 kg ilyen 24 dollár kb., ha jól emlékszem, és még minden +500 grammért is fizetni kell valamennyit.
Sziasztok!
Én is rendeltem,soha többet nem fogok Union kívüli országból!!!!!A cucc 60000Ft+40000Ft szállítás/igaz 1 hét múlva megjött/+40000Ft vám meg áfa.Így már nem is olyan olcsó a kínai gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!