Felvennél ilyet? Mi a véleményed róla?
Esőben, amikor fúj a szél, esélytelen esernyővel hadakozva meg nem ázni.
Ilyenkor szerintem praktikus. De nektek mi a véleményetek róla?
Felvennéd? Ha igen miért ha nem miért?
Szín átlátszóság a fantáziádra bízva :D
Miért kellett ennyire túlbonyolítani azt a kérdést, hogy hordanánk-e esőkabátot? :D
Egyébként ilyet nem, de csak mert van olyanom, ami ballonkabát, vagy legalábbis annak néz ki, vízálló és van hozzá kalap is. És az sokkal jobb :D
Azért írtam ennyire körül mert meg akartam előzni az alábbi idióta válaszokat:
- Csak akkor venném fel ha esik az eső!
- Ebben a színben nem!
- Ez a méret kicsi rám.
És hasonlóak :-)))))
Én nem, mert óvodás koromban hordtam ilyet, de aki például sporthoz használná, nem hétköznapra, annak kifejezetten hasznos lehet.
27 éves vagyok, többnyire elegánsak vagy nőcisen sportosak a ruháim, hazavágná az összképet egy ilyen esőkabát. Inkább egy ernyő, bármilyen kényelmetlen is. De ismétlem, ha biciklizni mennék esőben, joggingban, felvenném.
100adjára látom ezt a kérdést és képet:) amugy ha a szitu megköveteli..kirándulás sport stb igen...de inkább szenvedek az esernyővel...főleg h ha nem vagyok fél oránál többet a zuhogó esőben..márpedig nemigen:)
23L
Ez már egyszer volt kérdés, ugyanezzel a képpel...
figyelj, ha 10 embert megkérdezel, úgyis lesz 5 aki nem venné fel, lesz 5 aki felvenné...
Sosem lehet mindenkinek megfelelni, úgyis vannak rossz indulatú emberek, akik belekötnek olyanba, ami nem az ő dolguk.
Ha tetszik, praktikusnak találod, akkor vedd vel! S olyan emberek véleményével ne foglalkozz, aki mellett elmész az utcán, rád néz (vagy nem) és soha többet nem látod...
A stílus pedig te magad vagy!
Én nem venném fel. Bár én esernyőt se "hordok" soha. állandóan buszozok suliban egyik teremről másikra megyünk..és állandóan cipelem a vizes esernyőt, stb. Inkább olyan kabátot hordok, amin van kapucni, így nem ázok el... :)
Amúgy ilyet nem, más színben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!