Szerettek turiba járni? Vannak jó turik Budapesten?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy még nem voltam, mert valahogy nem tetszett, hogy más ismeretlen használt ruháját hordjam(lehet kényeskedésnek tűnik, amúgy nem vagyok az:).De mostanában nagyon sok mindenkitől hallom, hogy vannak nagyon jó cuccok, olyanok is amin még rajta van az árcédula, márkás,és hogy sokkal olcsóbb mint a boltban.Meg szerintem annyira röhejes, hogy csak azért 20ezer forint egy gatya mert rajta van egy kis márkajel!Szóval lehet ellátogatok, csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra!Ja és hogy vannak-e jók Pesten?2009. máj. 1. 20:52
1/2 anonim válasza:
Szia! Pesten a Háda Kft Nagy Lajoson szuper!!
Ha túlteszed magad azon, hogy fúúúú ezt már valaki hordta, fillérekből olyan divatos cuccokat tudsz venni, hogy ihajj... 2490 Ft kilója, most pénteken 5500 Ftból 4 felsőt, 1 szoknyát, 1 nacit és gyerekruhákat vettem.
Megvehetném a plázában is viszont sajnálok 4-5000 Ftot egy felsőért... Menj el, nézd meg, vásárolni nem kötelező.Ha kimosod a ruhákat senki meg nem mondja, hogy turis.... majd számolj be róla :O)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi:)még nem fogok menni, majd csak május vég felé, mert nem vagyunk otthon, csak már izgatott nagyon ez a dolog azért kérdeztem mag, de tényleg köszi:)
2009. máj. 2. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!