Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Linkelnétek extravagáns/különl...

Linkelnétek extravagáns/különleges, de elegáns, csinos ruhákat, amik nektek tetszenek?

Figyelt kérdés

Két okból is:

- kíváncsi vagyok, kinek mi jut eszébe, ha ezeket a szavakat hallja

- varráshoz keresek ötleteket. Jöhet minden, a kabátoktól kezdve a szoknyákon át :) (varrni tudok, csak ihletet gyűjtök).

2011. okt. 14. 16:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ez a kedvenc ruhám, szerintem csinos és különleges (megjegyzem nem kínai, gyakran szoktam nézegetni a Burberry honlapját, ez a tavalyi kollekcióból van). Amúgy jó tanács, nem tudom, honnan szerzel ötleteket, de a világmárkák honlapjairól lehet ötletet lopni (pl. burberry.com, többit nem nagyon szoktam nézegetni, de a polyvore.com-ot ajánlom, ott több mindent találsz).

Tök jó, hogy saját magad varrod a ruháid, én is ezt tenném, ha nem lennék ilyen lusta, és megtanulnék varrni.

2011. okt. 20. 22:08
 12/18 A kérdező kommentje:

Az elasztikus műszál gagyinak minősül szerintem, de írtam is, hogy egyértelműen műanyag a ruha.

Másrészt a színe nem vad, hanem cicababás és közönséges.

A szabásáról pedig annyit, hogy egyértelmű, hogy nem túl jó, hiszen eleve nem mertek róla nagy, jó minőségű, közeli, részletekbe menő képeket feltölteni. Egy jó minőségű, igényesen elkészített ruhánál nincs ilyen félnivalója a gyártónak.

2011. okt. 20. 23:19
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Szimplán sznob vagy, de engem nem zavar.
2011. okt. 20. 23:21
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

na de lányok és a fantázia, különlegeset kért, ne legyetek földhöz ragadtak:)

én a különleges ruhákban abszolut viktor+rolf párti vagyok

[link]

[link]

vagy esteleg ez: [link]

2011. okt. 21. 00:22
 15/18 A kérdező kommentje:

A 22:28-as ruha nagyon csinos, le is mentettem:)

A divatbemutatós ruhák elég elborultak, kész, miket ki nem találnak az emberek ;) Az a halvány vajszínű ruha viszont teljesen vállalható hétköznapokra is, nagyon jó! Köszi mindenkinek:)

2011. okt. 21. 15:09
 16/18 A kérdező kommentje:
*22:08
2011. okt. 21. 15:10
 17/18 anonim ***** válasza:

ez a ruha nagyon tetszik:) nem annyira extravagáns, de sztem csinos, és fogalmam sincs, h milyen az anyaga:)

[link]

2012. máj. 4. 17:54
 18/18 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

egyszerű, de nagyszerű:)

2012. máj. 4. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!