Miért öltözik úgy sok 13-14 éves lány, mint egy utolsó ribanc?
képzelj el egy 13 kislányt műszempillával alapozósan vörös rúzzsal hidrogén szőke hajjal
akkora dekoltázzsal amiből MINDEN kilátszik
latex vagy pcsa nadrágban
egy 20 cm magassarkúban amiben nem tud menni:D
utolsó: pont leírtad az osztálytársamat akit említettem :D
13l voltam
Na Na!
azért ne keverjük a divatosat a ribancossal nem ugyan az!
és attól még hoyg valaki festi a haját az nem jelenti azt hogy ribanc csak hogy nincs megelégedve a hajával az már más hogy divatból festi be valaki. a Pasiknak nem az jön be rajtuk hogy nem kell értük küzdeni (mert köztudott hogy a pasik imádnak küzdeni) Hanem mert sugárzik az ilyen lányokról a butaság (szellemileg sík hülyék (nem mind))és ezért könnyű öket megbaszni , de az ilyen lányoknak nincs is soha normális hosszútávú kapcsolatuk (1 évnél több, de még egy éves se) max olyan hülye fiúkkal mint ők. Persze én is utálom őket de hát nem ismerjük őket ,nem ítélkezhetünk így mindegyikről.
mert azt hiszik menő közbe meg nem xd próbálják utánozni a nagyobbakat csak nem jön össze nekik :/
18/L
A ribis és a divatos között óriási különbség van szerintem is.És sokszor nem is annyira a ruha miatt,hanem hiába csini valaki,ha lelkileg éretlen és butácska és ez sugárzik belőle,akkor persze,hogy csak dugni akarnak vele.Testileg pedig a mai csajok sokkal fejlettebbek és idősebbnek tűnnek.Pl.12-13 éves csajok kis miniszoknyákban,meg magassarkúban és tényleg sokkal többnek tűnnek,mint ahány évesek valójában.Persze öltözhet valaki szexin és csinin és lehet tök normális mellette.Pl a strandokon látok elég sok ilyen 13-14 éves csajszit tangás bikiniben napozni és ha nem tudtam volna ,hát minimum 16nak néztek ki.Szerintem mindenki azt hord ami jól áll és csini benne,csak persze a cél nem mindegy.
16/L
14 éves vagyok, hordok magassarkút, sminkelem magam, sőőőőőt szoknyát is szoktam viselni és cicanacit. :D
most akkor ribanc vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!