Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elővetted már a téli kabátot?

Elővetted már a téli kabátot?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy még őszit veszel fel vagy már a téli kabátot.
2011. okt. 14. 07:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Is-is, mikor melyiket érzem szükségesnek, ma reggel is van - akárhány fok!!!
2011. okt. 14. 07:16
 2/7 anonim ***** válasza:
igen, már volt is rajtam 2-3 alkalommal
2011. okt. 14. 07:43
 3/7 anonim ***** válasza:
nem. kb -5 fokig pulcsiban szoktam járkálni.
2011. okt. 14. 07:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez eleg releativ.

En egy szovetkabatot hordok jelenleg, ami nem vastagon belelt, hanem selyembeleses. Ez nekem oszi, illetve kora tavaszi atmeneti kabatnak szamit.

De masnak ez mar teli, legalabbis latom, hogy sokan telikabatnak hordanak ilyen vastagsagut.

Nalam a telikabat vastagon belelt, lehetoseg szerint szormevel. Azt meg nem vettem elo.

2011. okt. 14. 07:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem, ilyenkor még csak blézert veszek fel, ha hideg van reggel, még egy pulcsit is, ilyenkor jobb rétegesen öltözni, meg a szervezet is edződik. Ha már most a télikabátomban lennék, az igazán hidegben befagyna benne a valagam. :D

Kesztyűt viszont lassan húzok, mert ahhoz már elég hideg van, hogy kijöjjön az ekcémám... (alig használt, ingyen elvihető, ha valaki szeretné, szívesen odaadom)

2011. okt. 14. 08:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Én még vékony kabátban járok vagy 1 vékony pulcsiban és egy vastag cipzárosba ami tökéletesen megfelel száraz hideg időben kabátnak. Téli kabátot már elővettem mivel a barátnőm már kérte és ha már ott vagyok a szekrény tetején akkor már az enyémet is levettem, fogason elfér.
2011. okt. 14. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:
én csak az őszit, de már abban is fáztam ma reggel, viszont ha most azt veszem fel, mi lesz velem télen.
2011. okt. 14. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!