Szerintetek jok lettek a képeim? ( normális válaszokat várok! )
Nagyon bájos vagy drága!
Nem tudom hány éves vagy(kb.16-nak nézlek),de egy 5-8 év és egy nagyon szép,csinos nő lesz belőled:)
28/N
Az első kettő jó, főleg a második, csinos vagy rajtuk. A kabát is nagyon szép, tényleg, tetszenek :)
A második kettőnél szerintem nem annyira jó se maga a fényképezés, se a beállás, se a ruha. Sötétebbek a képek is, kevésbé kivehetőek. A 3.-on olyan, mintha nem lenne alakod (az a ronda fekete piacos ruha egy oszlopot csinál belőled, inkább olyat vegyél fel, ami kihangsúlyozza a derekad!), a 4.-en pedig kicsit hülye fejet vágsz, és az alakod olyan, mintha csak kitolnád a feneked, hogy tűnjön valamilyennek.
16.57-es!
Te ritka bunkó vagy!!!
Igen is jók lettek a képek!Különben maga a szépség relatív fogalom!Én sose jelenteném ki kategorikusan,hogy valaki ronda!
Nem a tökéletes testű topmodellekből kell kiindulni...különben lehet,hogy ha látnál egy olyan nőt élőben aki egy fotón "istennőként"tündökölt,meg hétköznap smink nélkül kócosan,rájönnél,hogy a hétköznapi lányok,nők a legszebbek!Ő(a kérdező)egy természetes szépség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!