Milyen órát vegyek,19/F?
Órát akarok venni. Nem akarok ilyen divatórákat (plasztik, led, színes szirszarok). Lehetőleg bőr, vagy gumi szíjas, analóg mutatókkal. Fiatalos, dinamikus, komolyan lehessen venni, buliba is fellehessen venni. De azért nem Ed Hardy.
Tudom nagy az elvárás...de sajnos nem nagyon vagyok otthon óra márkák terén ezért kéne egy kis eligazítás..akár konkrét óra is lehet!
[link] szerintem elég jó órák, igaz van egy "kis" áruk ;D
de ha nem akarsz ennyit kiadni érte akkor: asia center (van 1-2 jól kinéző darab)
Szia! :) Szintén Casio órákat ajánlom én is, abból pedig a nem bőr szíjasat, mert a bőr ha beleizzadsz bebüdösödik. Gumi szíjas kicsit gagyin fest, inkább vegyél egy komolyabb fém órát :)
Páromnak 60ezerért vettünk dettó Casiot, még ballagásra, egyszerűen imádja, és mindig hordja :)
Mostanában inkább a bőrös cuccok a divatosak, pl az ilyesmik:
Jay Baxter a márkája, 4-5 ezer forint egy ilyen óra, szerintem jók, van rengeteg féle csak keress rá neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!