Mennyire vízálló az UGG csizma?
Figyelt kérdés
Akiknek van UGG csizmájuk azoktól kérdezem, hogy mennyire éri meg ilyen csizmát venni esős-havas időbe? Néztem a talpát is, eléggé szivacsosnak tűnik az összes ilyen csizmáé...félek hogy beázik...főleg hogy kívül is velur anyagú(vagy egyéb más hasonló)...2011. okt. 9. 18:46
2/8 anonim válasza:
az esőt és havat nem bírja. csak száraz hideg időben lehet felvenni
3/8 A kérdező kommentje:
És ha vennék hozzá impregnáló spray-t és azzal befújnám? Arról van vlkinek tapasztalata?
2011. okt. 9. 21:02
4/8 anonim válasza:
nekem van ilyen csizmám már 2008 óta. esőben nem hordom mivel akkor beázik,
de hazavázsban már hordtam és az enyém nem ázott át!
5/8 anonim válasza:
A kínai a legkisebb nedvességhez közeli cucctól is beázik, az UGG elvileg bőrből van, az nem ázik be, nekem pedig AirWalk van gumitalú, még az sem ázott be
7/8 A kérdező kommentje:
14:45 neked is gumitalpú? vagy csak szimplán nem hordtad havas időbe?
2011. okt. 11. 15:18
8/8 anonim válasza:
Bár nekem nem Ugg van (mármint nem eredeti), nekem beázik. Havazáskor nem, de amikor már olvad, akkor nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!