Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki az ilyen csizma télre,...

Ciki az ilyen csizma télre, hord ilyet valaki?

Figyelt kérdés

Már régóta meg van a csizma nekem(hasonló, mint a link), csak nem hordtam. De most télen szeretném hordani. Mit gondoltak? Szerintetek ciki?

18/L

[link]

2011. okt. 9. 10:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
bocsi,de nekem nem tetszik. eléggé k*rvás. a hegyes orr sem divat már. Én akkor se venném fel ha fizetnének érte. :S
2011. okt. 9. 10:29
 2/15 anonim ***** válasza:

A hegyes orr már nem annyira divatos.De ettől függetlenül ha neked tettszik akkor nyugodtan hord mert nem másnak a lábán lesz hanem a tiéden :)Bár ez a cípő eléggé boszorkányos :)

Nekem spec. a kerek orrú cipők jönnek be.

2011. okt. 9. 10:32
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nem tetszik, de ha neked annyira bejön akkor felveheted. De ha majd jönnek a jeges idők akkor nem tudom, hogy hogy fogsz ebben taknyálás nélkül végigmenni az utcán.
2011. okt. 9. 10:38
 4/15 anonim ***** válasza:
Sztem is r*bancos..bocsi..Meg már rég nem divat az ilyen hegyes orr..Én se venném föl semmi pénzért..De te tudod,ha neked tetszik akkor hord.:D
2011. okt. 9. 10:55
 5/15 anonim ***** válasza:

Jujj, szörnyűű, mér bocsi. De ez a helyes orr, tűsarok meg még fénylik is xD

Szerintem fel ne vedd!

2011. okt. 9. 10:58
 6/15 anonim ***** válasza:

Semmi baj a magassarkú, hosszúszárú csizmákkal, én is nagyon szeretem őket:) de sztem inkább más típust válassz, aminek kerek a feje, és platformos.

A képen lévő csizmával nem az a baj h "ribancos", hanem ízléstelen:S az orra miatt elsősorban, de a fénylő sarok és maga ez a fénylő anyag sem vmi szerencsés választás, egy picit "cigányos":S

2011. okt. 9. 11:05
 7/15 anonim ***** válasza:
10:55-el értek egyet..
2011. okt. 9. 12:13
 8/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Úgy látom senkinek sem jön be...:D

De nekem csak hasonló csizmám van, aminek a az orra hegyes, tűsarkú és magas szára van, a csizma fekete de matt hatása van, így nem fénylik, és vannak rajta csatok...

nos így elég bizonytalan vagyok, így már nem is akarom felvenni...:(

2011. okt. 9. 12:42
 9/15 anonim ***** válasza:
ha diszkóba mész benne, még oké, de utcára fel ne vedd.
2011. okt. 9. 14:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát én discoba se venném fel, már bocsi :S
2011. okt. 9. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!