Hogy vásároltok?
-Egy márkásabb dolgot,pl ruhát vagy inkább a nem márkásat de mégse kínai bóvlit veszitek inkább meg?
-Milyen gyakran jártok vásárolni?:)
-Ha vásároltok akkor mindig keveset vagy egyszerre inkább több dolgot vesztek?
-melyik szerinted a legjobb márka?/ruha vagy bármilyen technika dolog is lehet//csupán egy felmérés a dolgozatomhoz/
Hát én általában máskás ruhát veszek...ruhatáram 90%-a abból áll, a többi 10% az kínai de persze olyan hogy nem látszik rajta hogy az :)
például gatyából csakis márkásat veszek, maximum bikint, fehérneműt, vagy nyári felsőt nem márkásat...
Nem járok sűrűn, kb 2 havonta, de akkor több cuccot is veszek egyszerre...:)
Legjobb márka ? Misso ... Mayo Chix...Amnesia...:) de bármi más is jöhet, de ezekből van nekem a legtöbb :)
Hát sajnos nem okosan. Erre pár napja döbbentem rá, amikor ezen az oldalon felhívta egy válaszoló a figyelmemet erre az oldalra:
Az oldal átböngészése után elhatároztam, hogy igyekszem változtatni a vásárlói szokásaimon! Főleg a 12 pontjuk győzött meg.
Szia, 21/L vagyok.
Általában ritkábban vásárolok, úgy 3-4 havonta, de akkor több mindent veszek. Pénz és hangulat függő, hogy ilyenkor hova megyek be, de általában benézek a h&m-be, pull&bearbe, new yorkerbe, c&a-ba, tisza és adidas boltba, jeans club-ba, bershka-ba, stadivariusba, bár az utóbbi két helyen még nem vettem semmit:) Szeretek leértékeléskor menni. ha marad pénzem egy ilyen nagyobb körút után, turizni is szoktam menni. Viszont sokszor szoktam internetről ruhát rendelni, főleg felső ruházatot, pólókat(paul frank, adidas, tisza), sokszor használtan, áron alul. Úgy vagyok vele, hogy inkább legyen használt, persze jó állapotú, de márkás, az élettartam miatt. Meg azért szeretem ha izléses a megjelenésem:) A kínai cuccokkal már számtalanszor beszoptam. Nagy ritkán szoktam nadrágot varratni, mert a mostani nadrág trend nem tetszik. Nem vagyok márka fanatikus, de inkább a lazább, nagyvárosi márkákat szeretem, ami még megfizethető. Fehérneműt a piacokon szoktam venni, mert általában azok hamar elhasználódnak. cipőt a hervisből, vagy sportboltból, alkalmi cipőt a deichmannból, szintén valami akció keretében.
kedvenc márkáim, boltjaim:
paul frank, tisza, régi adidas, east pak, jeansport, pullandbear, h&m, converse.
Magamnak ritkán veszek ruhákat, akkor viszont többnyitre csak márkásakat. Fehérnemű (Triumph), melegítő (adidas) cipő (adidas). Farmerből többnyire levi's illetve kutyázáshoz szoktam egy pár noname gatyót venni (többnyire c@a-ban, takko-ban, new yorkerben, decathlonban). Trikókból, polókból, pulcsikból nem ragaszkodom a márkás cuccokhoz. Sokszor outletekben vásárolok, ilyenkor szoktam évekre felújítani a ruhatáram. Gyerekemnél csak cipőben ragaszkodok a márkáshoz, esetleg a decatlonost veszem.
Műszaki cikkekben kizárólag csak nagyobb és ismertebb márkákat veszek (talán a porszívó az egyedüli kivétel, mert még nem sikerült olyat kifognom, ami 2-3 évnél tovább tartott volna nálam).
nos, vagy előre megtervezem hogy mit szeretnék venni, vagy meglátok valamit, eldöntöm hogy ki tudom e fizetni, vagy hogy megéri e az árát, ha nem akkor várok az akcióig, aztán visszanézek később, legközelebb veszek fel pénzt, megnézem az árakat és hogy mi tetszik, aztán a méretezést, ha ruháról van szó, aztán próba és vásárlás :)
ha virágot veszek, akkor csak valamilyen alkalomra, és megnézem, hogy mennyire tartós a virág, általában cserepeset veszek, és hagymásat mnit a jácint (kulcsvirág) vagy olyat ami jövőre tuti megint virágozni fog, ha nem akkor olyat, ami folyamatosan ontja a virágokat és jól elvan szobahúmérsékleten pl a kaktusz ami igénytelenebb de a virágai gyönyörűek, vagy ciklámen, ami jól bírja a strapát, a gerbera pedig vágott virágként és cserépben is nagyon sokáig él, mégha ritkán is öntözik.
Első a szépség, a szín, és utána jön az illat.
Az orchidea a kedvenc virágom, nagyon drága, de most a tescoba egy szár csak 990 ft, azon több virág van, mindig tanbácsotk érek vásárlás előtt, hogy hogyan kell ápolni a virágokat. Anyáknapján, nőnapkor, házassái évfordulón, valentinkor illik a hölgyek részére virágot venni. A vürüs a szenvedély színe, a fehér az ártatlanságé, a sárga irigység, narancs fiatalság, rózsaszin barátság :) lila, a titokzatosság és bizalom színe. Csak mellékesen írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!