11/20 anonim válasza:
gyönyörű szép <3 beleszerettem!!!
12/20 anonim válasza:
Egy olyan lány mondta, aki ruhatervezéssel foglalkozik, és ért a fűzőkhöz is.
Bocs, ha felháborodást keltettem, de nekem egyértelmű, hogy egy alkalmi ruha legyen alaposan befűzve!
13/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem nézel ki ducinak, nagyon jó alakod van!!!
És a ruci is nagyon szép, menyasszonyi ruhának is simán bevállalnám:)
14/20 anonim válasza:
A lany nem duci benne, DE szerintem is meg jobb lenne ha szepen belenne fuzve, ugy meg karcsubb lenne a dereka :)
15/20 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2011. okt. 13. 17:21
16/20 anonim válasza:
Amikor vki elmegy nézni magának ruhát szalagavatóra, nincsenek teljesen befűzve a ruhák, mert csak felpróbálják... -.- :D Ez nálam is így volt... Nagyon szép a ruha, a lány is csinos.. !! :)
17/20 anonim válasza:
Az utolsót csak megerősíteni tudom. Ilyenkor tényleg szinte csak "rád dobják" a ruhát. Mielőtt elviszi az ember, rendesen ráigazítják.
19/20 A kérdező kommentje:
miért?
2012. júl. 14. 14:16
20/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik :) Nincs túlcsicsázva, de mégsem olyan egyszerű. Szerintem nagyon szép, simán esküvői ruhának is akár :) És nem vagy benne duci szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!