Szoktatok harisnyába aludni?
Én is szoktam!
Sajnos nekem amputálták az egyik lábam, és a csonkja nagyon fázik, úgyhogy harisnyanadrág éjjelre is.
Persze valami bőrbarát fajta.
33 éves férfi
Baromság hogy harisnyában aludni egészségtelen, a zokni sokkal egészségtelenebb. Ugyanis a zokni gumirozása bokánál elszorítja az ereket, ezáltal keringési rendellenességet generál. A bokánál és a lábszáron ugyanis az erek a bőrfelülethez közelebb helyezkednek el, az alatt meg már csak inak és csont van, könnyebb elszorítani itt az ereket (ált. isk. anatómiai alapismeretek bioszból)
Ha harisnyában akarsz aludni, válassz kényelmeset, vékonyat. A harisnya mivel a derekadon van, gumirozása annyi csak, mint egy pizsama vagy háló nadrágé, létfontosságú eret, szervet nem szorít el jobban vagy másként, és nem is melegebb mint egy pizsamanaci.
A harisnyát egészségtelennek kiabáló tudatlanoknak mondom, hogy vannak kifejezetten alvó harisnyák is, amik egy része ráadásul nem is pamut vagy ilyesmi anyagból vannak, hanem műszálas, nylon. (Sok pizsama és hálóruha is műszálas, mielőtt jönnének ezzel kapcsolatosan a reagálások). Ezen alvó harisnyák fő jellegzetessége a keringés javítása, visszerek kialakulásának megakadályozása - ellentétben azzal a hülyével aki azt mondta a harisnya keringésnek nem tesz jót. Amúgy a mindennapokban is a harisnya vérkeringési szempontokból előnyösebb mint a zokni vagy egyéb lábszárat elszorító förmedvények.
Buli után szoktam.
De nagyon beleizzadok mindig!!
Edith
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!