Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy van az, hogy tele van az...

Hogy van az, hogy tele van az oldal sznob milliomos örökösökkel?

Figyelt kérdés
Azzal gondolom mindenki tisztában van milyen kis hazánkban a helyzet, én pl örülök, ha van munkám és tudok mit enni és még marad is ruhára, ehhez képest itt minden kérdésnél megy a fikázás, hogy pfúj kínai, de szánalmas vagy ha deichmannban, vagy olyan üzletben vásárolsz, ahol nem félmilla egy termék. o.O
2011. okt. 6. 18:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
De végülis tök fölösleges itt dicsekedni, mivel anonim az oldal. Írhatjátok, hogy könnyű "apuci" pénzét költeni, de szerencsére megtanított arra, hogy nekem se az ölembe hullik minden, a szüleim keményen dolgoznak, hogy jól élhessünk, és tudok spórolni. Nem szórom a pénzt, mint a hülye, átlagos mennyiségű ruhám van, nem is übermegagiga márkásak, hanem Fishbone, Adidas, Puma, etc., nem Gucci, Levi's, Lacoste, LV. Egyébként én is teljesen megértelek, ugyanis én sem a jóba születtem, 8 éves koromig egy pesti panelban laktam, egy szobán osztoztam a 2 bátyámmal, a ruháimat örököltem, szóval pontosan tudom, milyen érzés ez. 20:49-es voltam.
2011. okt. 7. 13:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Nyílván, akinek nem inge... kedves 20:49.
2011. okt. 7. 21:34
 13/14 anonim válasza:
Ez nekem is feltűnt, de nem a márka elitben, hanem felfogásban.
2011. nov. 11. 15:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Miért gondolod azt, hogy mindenki, aki gazdag, lop, csal, hazudik, drogdíler, stb.? Ez elég hülye felfogás. Nekem a szüleim is tehetősek, de nem ők tanultak meg 7 nyelvet, hanem én! Gazdag vagyok, azért, mert van tudásom, ami nem mindennapi! Sokat keresek és úgy gondolom, hogy meg is érdemlem. Nem néztem le és nem is nézek le senkit! Nekem a munkám megköveteli a jó szabású ingeket, kosztümöket, ezért vásárolok márkás üzletekben, mint pl. a Hugo Boss. De ettől még nem nézem le azt, aki máshol vásárol. Nem érdekel igazán, ha mint ember jó. 22/l.

2012. aug. 9. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!