Ehhez a cipőhöz milyen kabátot vegyek fel?
Nincs igazán stílusom,de mindig sportcipős voltam,ez viszont nagyon tetszik! Van 1 szövetkabim,de azt még nem hordhatom,és nem is szeretném egész télen sem. Vannak sportosabb(kicsit army-s)kabijaim amiket szeretek de ahhoz nem menne mi?
23L
Hát ahhoz nem..
Próbálkozz ballonkabáttal, az csini.
Ősszel ballon, télen szövetkabát. Vagy mellény is menne hozzá.
Nem sok ízlésed lehet, ha sportos kabáttal akarod felvenni...
Bocsi én nem konkrétan a kérdésedre válaszolok
Én ezeket a cipőket eddig sem tudtam hova tenni: vagy legyen nyitottabb elöl(mondjuk egy pánttal), vagy legyen magasabb szára(mondjuk bokáig vagy afölöttig érő..), de valahogy nekem ezek a cipők csak jól néznek ki, de igazából használhatatlanok...Nekem egy cipő vásárlásánál az első szempont mindig az, hogy "Mivel tudnám felvenni?", ismerem a ruhatáram(ugyebár), és ha csak 2 cuccal, akkor szépen visszateszem mert nem tudom kihasználni.
Egyébként ezek a cipők sajnos kb. csak 2-3 hétig 'hordhatóak', mivel egyre kevesebb az átmenet a jó idő és a tél közt...
(ez csak egy vélemény, nem kell reagálni rá, ha valaki nem ért egyet)
Érdemes olyan cipőt venni amihez nem kell egy egész ruhatárat beújítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!