Lányok, nektek hány melltartótok van?
Figyelt kérdés
azt is irjátok hogy hány évesek vagytok:)2009. ápr. 28. 21:11
21/28 anonim válasza:
15 és fél vagyok, három melltartóm van, egy szimpla fehér, egy fekete X pántos, és egy nagyon szép bordó pántú lepkés (2008as őszi Intimissimi katalógusban látható) amit leginkább csak akkor hordok, ha a barátommal vagyok. :))
22/28 anonim válasza:
3 db. van
Csak sportmelltartót hordok, abból szokott lenni 1 fekete 1 fehér (most a fehérből van 1 elnyűtt, de még hordható +1 vadiúj)
24 vok
23/28 anonim válasza:
hat kb 8 amibol v 4-rt 5-ot hordok
amm 14 vok:D
24/28 anonim válasza:
13 és ebből 10et rendszeresen hordok
25/28 anonim válasza:
Nekem sajnos csak 3 van, abból 2 hordható. Az én méretemben ugyanis egy melltartó nagyon drága, 7-8 ezer forint. (75D) 19 éves vagyok
26/28 maundrel válasza:
nekem kb 10 darab. ebből úgy 5-6-ot használok. 21 vagyok
27/28 anonim válasza:
nekem csak 3 van de mindegyiket használom(am no money)
28/28 anonim válasza:
4db rendes melltartóm van. Ebből 3-at hordok. Ezeken kívül van 3 sportmelltartóm, amit csak nagyon ritkán veszek fel (ha nincs tiszta). 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!