Milyen felsőket vegyek fel ilyen cipőhöz?
nem pont ilyenem van, bélés nélküli, biztos láttátok már
a farmer alap, de nem tudom mit vegyek a póló fölé, mivel hideg van reggel és a véleményetekre lennék kíváncsi
barna bőrdzseki... alá meg kötött hosszított pulcsi.
osztom az első 2 kommentelőt, tényleg nem egy szép dara, de te hordod nem mi :)
21/L
kur.vára nem azt kérdezte, hogy nektek tetszik-e, úgy utálom az ilyet :) jobb, mint a sza.r deszkás meg converse cipők. ne akarjátok már átformálni más ízlését, ocsmány dolog.
amúgy bőrdzseki, fekete szövetkabát, aviátor dzseki. felsőnél mehetnek a nőiesebb darabok, pl csipkés felsők, tunikák, virágos cuccok. vagy egyszínű felsők karidánnal. szín igazából mindegy, mert fekete-fehér maga a cipő, minden megy hozzá.
Nekem nagyon tetszik, és tudom milyenre gondolsz (nekem is van olyan), valami egyszerűt, egy szép színű pulcsi (most a rozsdabarna nagyon menő), vagy egy hosszú kardigán, alatt egy színes felső (azt hiszem így fogom hordani) ha jól áll akkor egy térdig érő a vonalú szoknyával is kipróbálhatod.
Szövetkabát vagy ballonkabát talán, de kísérletezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!