Hol tudok venni alakformáló alsót?
Nem tudom láttál-e már valakin ilyet?Nos, nekem a barátnőm vett egyet...(nekem nincs rá szükségem mert elég vékony vok...)az a csodás topshopos reklámos játékos okosság a tvből..nahh olyat...háth felvett!Egyszer!azóta se...MERT:(elmondása alapján)
Ad1:tök kényelmetlen...
2:pisilni nagyon necces benne...
ad3.ha le kell venni pasi előtt az a legcikibb..
ad4:nem dob akkorát az alakon és a ruhán is átlátszhat a mell alól meg lefele csúszkál...szerény véleményem az ,hogy semmit se ér...hagyd a fenébe!pici poci nem a világ...husika oldalt az sem....vegyél kicsit magasabb derekú nadrágot vagy egy A-vonalban a mell alól lefelé bűvölő rucit...cicire terelda figyelmet és kész...ha meg nagyon zavar kicsit kezdj mozogni...az jobb és az önbizalmat is növeli :)
Köszi második válaszoló :)
De nem mindennaposra akarom, hanem ha olyan ruha van rajtam. Azért nekem elférne egy olyan, mert már sokszor a kis hájacskáim miatt nem úgy áll egy ruha, ahogy kellene.
Triumph, (ill. most sok shape termék van a más márkáknél is).
Triumph shape termékek:
- Retro Sensation család (póló/felső, bodydress, alakformáló alsó (nem gond ha a pasi előtt kell lenni, vagy ha toalettre mégy), alakformáló nadrág. Szürke színben, varrás nélküli, ez nem csúszik le a megfelelő méretben (kipróbáltam, ez tart).
- Lace Sensation: dettó, csak csipkés, elegánsabb kidolgozás.
- Smooth Sensation: alakormázó felső (próbáltam, ez tart), alakformázó alsó ill. hispter-string (szintén jó a pocira (ami nekem is van, és tartja amíg sikerül tornával "faragni" belőle, de kényelmes).
Interneten még ismerem a Harisnyadiszkont-ot és a Fehérnemű Pláza-t (ott is vannak fehérneműk, harisnyák).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!