Hol vehetnék ún. gladiátor szandált? Kép lejjebb.
Figyelt kérdés
ilyesmit:
tudom hogy ez olcsó, de a postaköltség sok:) max 10 ezret szánnék rá.
köszi
2009. ápr. 28. 18:09
2/6 anonim válasza:
Igen, Deichmann, szokták reklámozni a TV-be is :)
3/6 anonim válasza:
bemész egy plázába és kb minden második helyen már találsz :) de komolyan. deichmannban annyira nem nagy a választék, tegnap voltam, new yorkerben, h&m-ben, zarában meg elég sok helyen már szépek vannak :)
4/6 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint ezek nem rég jöhettek be, mert pár hete voltam shopping túrán, de akkor még nem láttam őket:) mondjuk nem is a cipőkre irányult a figyelmem. köszi szépen:!!!:)
2009. ápr. 29. 17:23
5/6 A kérdező kommentje:
ja, tv-t nem nézek :)
2009. ápr. 29. 17:24
6/6 anonim válasza:
énis kináztem magamnak kettő a egyik a RETRO-bol van (barna színben)a másik meg a Playersroombol ien Lacoste éss feketee...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!