Gáz egy ilyen feliratú pulcsi? ->
Figyelt kérdés
Az van ráírva, hogy "celebrity". Én egyáltalán nem gondolom magamról, hogy rám illene, és nem is rajongok a "celebekért", de ezt a pulcsit nem én választottam, hanem ajándékba kaptam. A színe, a fazonja tetszik egyébként, mert cipzáros, kapucnis piros pulcsi, csak ez a felirat talán cinkes, főleg, hogy húszas éveim elején járok, nem tudom, akkor nem gáz-e. Mit gondoltok? (Lány vagyok.)2011. szept. 28. 14:43
11/11 A kérdező kommentje:
6. Köszönöm, én is gondoltam rá, de pont hímezve van. :D Olyan lekaparást már én is csináltam olyan ruhánál, aminél lehetett. :)
7. Hú, pedig én meg pont azt a "Hug me" feliratút vettem volna meg inkább. :) Annyira édes lehetett. :D
8. Hát igen, csak már huszonéves vagyok. :$
Köszönöm mindenkinek a biztatást! :)
Eldöntöttem: hordani fogom, de ritkán. Ha pedig tudok, akkor szerzek egy felvarrót, és azzal fogom eltakarni. :)
2011. szept. 28. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!