Milyennek találjátok ezt a ruhát? Nagyon megnéznétek azt, aki egy kisebb városban ebben mászkálna a sok "szürke" ruhás között?
nem rossz:D de fel nem venném.
sok szürke ruhás?:D
én ma is csak fekete szürke fehér színeket kombináltam:D elhiheted jobban megnéztek mint ha ebben a tucat virágos izében lettem volna:)
ha a stílus ott van a zsebedben, fel se tedd ezt a kérdést...mert ha ott van, nem fog érdekelni, hogy más mit szól ehhez a ruhához...kettő: már régesrég kombináltam volna fekete harisnyával, fekete magassarkuval, fekete blézerrel stb...:)
23l
Ügyes húzás, én azért hiszek neked, mert én is csináltam már nem egy ilyet, bár itt a legtöbb kislány, akinek még nincs PayPalja (na jönnek mindjárt a kis felháborodóük). De amúgy úgy veszem észre tojsz magasról erre, hisz már megvan amit akarsz.
Utolsó válaszadónak üzenem, hogy ha szellemesen akarsz valakit derogálni, akkor azt tedd okosan. A kérdező azt írta, hogy talált ILYEN ruhát Magyarszágon is, vagyis továbbra is tetszik neki ez a ruha, ergo nem szégyelli az ízlését...
én nem beszolni akartam kérdező:) csupán leirtam h én hogy hordanám...nekem tetszik a ruha:):):) és én fel se tettem volna eme kérdést .... de mivel te más szándékbol tetted fel és sikerült elérned a célod, így mindegy is:) üdv:)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!