Hogyan lehet átlagos ruhákból goth öltözködést létrehozni?
Azt már szerintem elmondták :) Fekete gatyád biztos van.
Vehetsz hozzá fura fodros ingecskét.
Ja meg növeszthetsz hosszú körmöket, hegyesre reszelve. Az egyik hivatalban volt egy ilyen srác az ablak mögött, hát eléggé vicces volt.
A legtöbb ruha amúgy lányoknak van, ami elég látványos... Esetleg meríthetsz ötleteket Manson bácsiéktól vagy a Rammstein tagoktól, bár ők hála az égnek nem gótok.
Fekete nadrág (ha lehet ne farmer, de ha más nincs, az is jó), fekete ing( ahogy előttem már írták, legyen kicsit régies XVII. századi hatása), fekete hosszú kabát, akár bokáig is érhet.
A gothoknak is hosszú hajuk szokott lenni.
Persze a gothnak is van több mellékága, a régies ruhák a viktoriánusra jellemzők.
Remélem tudtam segíteni. :D
U.i. : Én bírom a gothokat. :P
17/L
Ez milyen már, hogy "elhatározod,hogy goth leszel". Az nem zavar, hogy az emberek nem azért fognak lenézni mert goth vagy, hanem azért mert 12 éves kis szaros létedre magadraaggatsz ilyen öltözéket?
U.i.: ha tehetném megdobálnálak lángoló kutyaszarral.: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!