Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » New look, Atmosphere, George....

New look, Atmosphere, George. Ezek turkálós márkák, vagy lehet kapni őket rendes boltban Magyarosrszágon?

Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 19:01
1 2
 11/15 laci911 ***** válasza:
Szegeden lehet kapni mondjuk az retro outle de pl ott van New look ,top man ,jd sport kb 4000Ft szóval sok egy ilyen poloert meg ismerős is mondta akinek van boltja ,hogy ezek ilyen nagyon visszamarad darabok kb olyan 900Ft ha érnek csak a boltnak meg kell napi bevétel....pl egy bershka polokat lehet nagykerbe venni ilyen 500Ft 900Ft ért csak kell vegyél belőle olyan 100darabot.....ha érdekel és Szeged környéken vagy akkor szerintem nézz el Szegedplaza....
2012. szept. 1. 01:00
 12/15 anonim ***** válasza:

_Nekem is kedvenc márkám az atmospere,és én is turkálóból veszem. Hogy kell kiejteni a márka nevét?

Valahol lehet venni ilyen ruhákat? (nem a webshopbol? )

2013. jún. 11. 19:04
 13/15 anonim válasza:
Nekem is nagy kedvencem az Atmosphere. [link] itt a válasz a kérdésedre.
2013. júl. 21. 20:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Elnezest de szerintem aki azert megszol mert turkaloba vasarolsz hulye.

En mindig vaci utcaba westendbe markas boltokba vasarlok egyszer egyik baratnom mondta nezzunk be egy turiba milyen ruhak vannak

Nem

Azt mondom hogy mindig de azota 50% plaza 50% turkaloba vasarlok

Nagyon jokat ki lehet fogni ;)

2013. okt. 27. 00:28
 15/15 anonim válasza:
Szia. Attól függetlenül, hogy turkálóban is lehet kapni ezeket a márkákat, nagyon jó minőségűek, és Magyarországon is lehet kapni. Sőt számomra a legkedvesebb márka, az Atmosphere, szép, egyedi és minőségi! [link]
2015. júl. 5. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!