Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak szeretitek ha egy nőn...

Férfiak szeretitek ha egy nőn magas sarkú van? Mit gondoltok azokról akik mindig ilyen cipőben járnak?

Figyelt kérdés
én szinte mindig magas sarkú cipőt viselek, kivéve biciklizéshez meg túrázáshoz mondjuk. eddig úgy vettem észre hogy egy barátom se rajongott a 12+ centis cipőimért.
2011. szept. 20. 12:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hú te hogy tudsz járni ilyen cipőben? Én nem tudok:)

Megőrülök bennük. Ha tehetem laposat húzok, ha csini akarok lenni akkor egy csinos lapos talpú 5 centis tűsarkú topánkát. A párom vette nekem ez olyan, ami gyógyszandál, de rém csini:D

Amúgy a pasik tényleg nem szeretik a túl magas sarkúakat, persze vannak kivételek. Bár te nem vagy pici, én 167cm vagyok egy ilyen 12 centisben már 180 lennék majdnem.

29N

2011. szept. 22. 12:10
 12/12 anonim ***** válasza:
80%

Sztem meg igenis nagyon csinosak a 10-12 centis példányok hiszen azért az neve hogy magassarkú. Minél magasabb annál csinosabb. Na nem az ilyen 20 centisekre gondolok. De egy 10 centis sokkal csinosabb egy 4 centisnél, azok nekem nem is tetszenek. Tudni kell viselni!

Ez is nagyon szép: [link]

2011. szept. 22. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!