Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek unalmas az ilyen...

Szerintetek unalmas az ilyen stílus, öltözék?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és nem igazán hordok, csak barna, drapp, bézs, beuige, nude, világosrózsaszín, világossárca, barack, fekete, szürke, rezes árnyalatokat a ruhámban. Nagy ritkán kéket, okkersárgát, bordót. Nem szeretem, csak a természetes színeket, már azon is csodálkozom, ha az utóbbi hármat felveszem. Körömlakkokban is: barnák ( világostól sötétig), világosrósaszín, testszínű, barack, bordó és fekete. Szerintetek ez így nagyon unalmas, koravén?
2011. szept. 18. 15:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi. :) Engem nem sápaszt semmi, kreolbőrű vagyok. :) És most egy kis matek. Minden második tini ilyet hord. Így minden második hord szineset, élénk is. Így kijön a 100%. Akkor még mit lehetne? :D Én jól érzem így magam, csak mások véleményét kérdeztem. Nem szoktam rá adni, ha mindenki negatív kritikát írt volna, akkor is hordanám tovább. Amúgy kb. 13 évesen hordtam sötétlilát, sötétzöldet, pirosabb, élénkebb színeket, és borzasztóan álltak.
2011. szept. 18. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!