Segitenétek? Mit vegyek fel? Linket kérek!
Figyelt kérdés
26 éves vagyok vékony testalkatu,és házassági évfordulonk lesz.Egy elég jó,de nem tul puccos mediterrán hangulatu étterembe mennénk vacsizni,és ott is alszunk a panzióban azt hiszem. Mibe menjek?Nem akarok nevetségesen tul öltözni,de ugy szeretnék jól kinézni,valahogy máshogy mint ahogy szoktam!Köszi:-)2011. szept. 18. 12:26
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Huu,nagyon tetszik mind amit belinkeltél!!Hirtelen választani sem tudnék. Én is valami ilyesmikre gondoltam,csak nem tudtam nem néznének e hülyének,de ezekszerint nem tulzás:-)
Ezeket a ruhákat amugy hol lehet megtalálni?
Még irhattok ám! Köszi:-))
2011. szept. 18. 20:21
3/7 A kérdező kommentje:
És a hajammal mit csináljak?Nagyon sűrű,sem egyenes sem göndör félhosszu barna hajam van. Ha ki van vasalva azt nem szereti a drága.Konty az tulzás lenne...
2011. szept. 18. 20:23
4/7 anonim válasza:
tupirozd fel a hajad a fejed tetején, oldalt szorosan simítsd, és lófarok. a copfod azért vasald ki...
5/7 anonim válasza:
ilyenre gondoltam, de attól függetlenül kivasalva szebb lenne sztem:)
6/7 A kérdező kommentje:
wow,ez jó.Csak mivel nagyon sok és nehéz a hajam félek lelapulna,és ugy nézne ki mint egy sima lofarok,de koszi!
2011. szept. 21. 13:55
7/7 anonim válasza:
előtte próbáld ki otthon, mikor nem látja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!