Tetszenek az ilyen pulcsik? (KÉP)
Figyelt kérdés
Fazonra ilyenre gondolok, de persze akármilyen színben, csak úgy összességében...mit gondolsz róla? :)
2011. szept. 16. 17:28
21/25 anonim válasza:
Nem tetszik, de azon is elcsodálkoztam, hogy ribancosnk titulálták. Mégis mi ribancos benne???
23/25 anonim válasza:
Nekem sem!:) Valaki írta, hogy divat lesz... mégis kit érdekel? Ha egyszer nem tetszik, nem fogom felvenni, csak, mert divat:D
Nekem is ribis, meg...cigányos is:S
De természetesen kinek mi:)
23N
24/25 anonim válasza:
Nem, bocsi. Legalábbis föl nem venném.
25/25 anonim válasza:
Szerintem nem rossz.
Mellesleg nem egy-egy ruhadarab (foleg nem egy pulcsi) ribancos, vagy kozonseges, hanem az illeto lehet ilyen, aki viseli. Elegge lenyeges, hogy ki viseli, mivel kombinalja, milyen kisugarzassal, milyen mozgassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!