Melyik cipőt vegyem meg? Miért?
Az az etnies nagyon jól néz ki*-*
20L
nekem a 2. tetszik.
te ha nekem ennyi pénzem lenne egy cipőre. :'D
Szerintem
1: túl egyszerű...(megjegyzem nekem oviban volt utoljára tépőzáras cipőm)
2:túl piros,ami nem hiszem,hogy előnyös lenne mivel nem minden ruhádhoz menne...(bocsi ha nem jól gondolom)
3: nekem ez jön be a 4 cipő közül a legjobban.Átlagos mégis jó.
4:Szép és jó,de nem hiszem,hogy ez egy 20 éves férfihez illene: D
Sorrendem:3,4,1,2
3-ast ajánlom;)
1. Szerintem valami iszonyat sz@rul néz ki, hogy elől ennyire magas.
2. Nem rossz, sőőt.. de egyrészt ahogy már előttem írták ehhez még egy pasinak is "öltözni kell".
3. Totál nyertes, láttam már élőben is, sziperszuperül néz ki.
4. Kétlem, hogy egy ilyen cipő egy 20 éves férfihoz illene.
1. Nekem nem jönnek be túlzottan a supra cipők, jobban lennének alacsonyabb szárral, és ha nem lenne fekete csík a talpukon.
2. ez nagyon szép, szerintem az sem cink, h piros, viszont nem praktikus. nem megy mindenhez, csak akkor ajánlanám, ha van legalább 1 pár másik cipőd is, amelyik semlegesebb(feketésfehéresszürkés)
3.nem a legeslegszebb a formája, de a sárga talpa rögtön megfogna, zsíír:) de ezzel is az a baj mint a pirossal, mivel sárga.
4. formakialakítása és színei is nyomik. már tizenkevés évesen sem tetszettek az ilyenek.
nézek neked az oldalon cipőket, amelyek nekem tetszenek és szerintem praktikusak is lennének öltözködés szempontjából.
[link] ez atomjó színben és szabásban is, csak nem kellene az a fényes minta az elejére. de egyébként nem olyan cink. feketében is okés, de szerintem a szürke jobb. valamint a kékje sem rossz ötlet, mert annak nincs az elején ez a fényes izé, ahogy látom könnyebben tisztítható anyagból készült mint a szürke és a fekete és egy fiúnak amúgy is sok kék cucca van, meg a kék sok mindenhez megy is, ma már az sem nagy baj, ha zölddel veszed fel.
[link] ez is határozottan okés, a fekete a szürke-kék és a kék színekben.
[link] ez szinte ugyan az, csak bizonyos helyeken más anyagokból készült, illetve ennek a színesebb változatai olyan minimálisan színesek, h bármelyiket megveheted.
[link] ez és ennek a piros-mélykék változata nagyon szép. egyébként a barnás színek is praktikusak, ha sok az olyan ruhád.
[link] ez vicces:D de jó
[link] ennek minden színe nagyon szép, de nyilván a rikítóbbakkal már a fentebb leírt probléma van. a kialakítása is tetszik, csak nem biztos, h ez a legpraktikusabb már így a hideg időbe haladva.
[link] ez a szabásához képest vastagabbnak tűnik és a színe is elég jó
brutál választ adtam, rem segítettem, ha meg nem legalább elnézegettem a cipőket:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!