Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki ilyen cipőt felvenni...

Ciki ilyen cipőt felvenni szoknyához, rövidnadrághoz?

Figyelt kérdés

[link]

Ehhez hasonló cipő csak hosszú szárú nadrággal jó? :S Vagy van aki mással is felveszi?

2011. szept. 13. 09:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ott kezdodik az egesz, hogy ennek a ciponek nem divatnak kellene lennie, legalabbis ha most ez lesz a divat, akkor eleg furcsan fog olyan kislanyokon kinezni, akik abszolut nem ebben a stilusban oltozkodned, jarnak, mozognak, stb.

A munkam miatt kezdtem hordani hasonlo cipoket, szeretem oket, kenyelmesek is, strapabiroak is, ha jot vesz belole az ember.

Es nem csak hosszu nadraggal lehet hordani.

Szoknyaval, ruhaval is jol nez ki, rovidnadragrol nem tudok nyilatkozni, meg nem probaltam.

A nyanyazasrol meg csak annyit, hogy komplett, stilusos oltozekben egy ilyen cipovel sem a ferfiaknak, sem a noknek nem a nyanya az elso szavuk, ha meglatnak, a tinilanyok pedig inkabb csak meghuzodnak. Ne haragudjatok, ez nem nagykepuseg, egyszeruen csak eszre kell venni, hogy egy hasonlo cipo egy komplett stilus es kisugarzas resze, ha ez megvan, akkor lehet hordani nyugodtan.

2011. szept. 13. 12:55
 12/18 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy "ehez hasonló cipő" szóval nyílván nekem se ilyen van.......^^ Feketébe van,csak ugyanilyen kötős,de ennél "jobb" képet nem leltem hasonlításkép.. de köszönöm az eddigi válaszokat ^^
2011. szept. 13. 12:59
 13/18 emolány ***** válasza:
42%
Jaj nehogy fel vedd !!
2011. szept. 13. 14:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ah, a 62%-os valaszolot figyelembe sem kell venni, mert az iment irta, hogy ezt viszont o felvenne: [link]

Szoval az o velemenye nem relevans...

2011. szept. 13. 14:17
 15/18 anonim válasza:
42%
Elárulom h ez a divat és k**a jól néz ki!:DD de ne húzd fel szoknyával mert egy kicsit pipaszár lábad lesz benne! mindenképp CSŐfarmerhez húzd fel!!
2011. szept. 15. 18:57
 16/18 anonim válasza:
Elárulom mindenkinek hogy ez a divat!! nagyon jól néz ki de ne húzd fel szoknyához semmiképp sem!!! csakis csőfarmerrel jók az ilyen cipők!!
2011. szept. 15. 18:58
 17/18 emolány ***** válasza:
Hát bocs. Nekem az tetszett.
2011. szept. 15. 19:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Annak idején a 20-as 30-as években nem volt éppen ciki szoknyával hordani.
2011. szept. 15. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!