Ez milyen márkájú öltöny?
Szeretnék ilyen, vagy ehhez hasonló öltönyt venni, de nem tudom hol.Egy kis segítség jól jönne. Esetleg ötletek,tapasztalatok hogy hol vegyek hasonlót?
A kép alapján a márkát nem tudom megállapítani, de szerintem nincs is rá szükséged. Ez egy teljesen szokásos szabású férfiöltöny, talán annyi különbséggel, hogy a nadrágba nem vasaltak élt (de lehet, hogy van benne, csak nem jól látszik a fényképen). Jól áll Csabának, mert tökéletes a méret és elegáns a sötét szín.
A legtöbb öltönyszalonban találhatsz hasonlót vagy bármelyik valamire való férfiszabó tud ilyet készíteni a méretedre. Javaslom, hogy nyomtasd ki a képet és vidd magaddal az üzletbe (vagy e-mail is jó megoldás lehet), azzal, hogy neked ilyesmi kell. Arra figyelj, hogy jó anyagból legyen, és ha a méret rendben van, akkor rajtad is ugyanilyen jól fog mutatni, akár Armani, akár Kovács János szabómester gyártotta.
Egyébként én nem ilyen nyakkendővel hordanám, de ez már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!