Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hosszú vékony lábak magassarkú...

Hosszú vékony lábak magassarkú cipővel nagyon idétlen hatást keltenek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 16:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 170 centi magas vagyok, 49 kiló, és nagyon hosszúak a lábaim (majdnem olyan hosszú a combom, mint a 2 méter magas páromnak :D ), és elég vékonyak is, s én is hordok magassarkút, méghozzá legalább 6-8 centiseket. Ha nem érzed úgy jól magad, akkor próbálj meg ne nagyon feszes, hanem picit lazább (esetleg szövet anyagú) nadrágot venni hozzá, és került a nagyon nagyon rövid szoknyákat, mert attól "nyakiglábnak" tűnhetsz.

20/L

2009. ápr. 23. 16:29
 12/13 anonim ***** válasza:
en 174 cm engem is vekonynak mondanak de elsosorban a labaimat szoktak megdicserni.Szoval szerintem bejon az embereknek ugy alltalabam mert csajok is megszoktak jegyezni h milyen csinos labaim vannak
2009. ápr. 24. 14:44
 13/13 anonim ***** válasza:
nekem az egyik bnőm 170 cm és kb 45 kiló és neki nem áll jól. mondjuk ő nagyon vékony és szinte semmi nem áll jól rajta. ha nem olyan gebe vagy mint az én bnőm akkor bizot jó:D
2009. dec. 11. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!