Ez koktélruhának számít?
2011. szept. 10. 17:54
21/24 anonim válasza:
Utolsó nagyon tapló vagy :D
Sok falusi lány csinosabban ás igényesebben felöltözik mint a híres neves városiak. Igen, nyugodtan felveheted. Fogason nem olyan szép de ismerem ezt a fajtát felvéve nagyon szép és kihozza az ember alakját.
22/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :))
2011. szept. 11. 09:04
23/24 anonim válasza:
És a Mayo Chix-et meg nem leszólni. Ott vannak a legszebb ruhák.. <3
24/24 anonim válasza:
"Kicsit többet konyítok a varráshoz."
És? Azért mert tudsz varrni, már a divatot is ismered? Én tudok írni, de mégsem ismerem fel az összes író művét. Sőt, beszélni is tudok, de ha idéznek egy versszakot nem biztos hogy tudom honnan van. De tudok főzni is, mégsem tudom megmondani ránézésre egy kajáról hogy melyik étteremből való.....talán ez volt a legjobb hasonlat a hülyeségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!