Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Dugdossam a buci térdeimet?

Dugdossam a buci térdeimet?

Figyelt kérdés
Utálom őket :(
2009. ápr. 21. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
hát én ne látom ugyhogy nem tudom hogy dugdosd e. Esetleg olyat kérdezz aki látja.
2009. ápr. 21. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Dehogyis!

Ha nagyon zavar akkor vegyél valami jó naptejet és feküdj ki napozni, nemsokára jön a nyár. Vagy menj el néhányszor szoliba, mert ha barnul kicsit sokkal tónusosabb lesz és vékonyabbnak fog tűnni.

Aztán bekened valami jó testápolóval és kész :) Szőrtelenítesz stb. és gyönyörű lábaid lesznek, nem számít ha a térded picit vastagabb. Nyugodtan vegyél fel szoknyát, vagy bármit, és ne dugdosd őket.

Ha csak a térdeddel van gondod és az egész lábad egyébként nem nagyon-nagyon vastag, akkor butaság lenne rejtegetni, semmi gond nincs vele.

ha az egész lábad kövérkés, akkor sincs gond lehet kapni nagyon jó halászgatyákat, nagyon divatosak, szépek és nem sülsz meg bennük.

2009. ápr. 21. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem is befelé álló térdem van, én bocinak hívom:D

lehet hogy nem szeretném ha nem tudnám, hogy mamába emiatt szeretett bele papa:)

2009. ápr. 21. 21:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!