Elegge hosszuak es vekonyak a labaim, milyen ruhak elonyosek?
Figyelt kérdés
167 cm magas vagyok es 45 kg. A testem tobbi tagjaval nincs gond, szoval mondtak mar tobben, hogy eleg vekony vagyok, de nekem jo igy, kivetel a labaim. Vekonyak es elegge hosszuak. Valami megoldas van erre ?2009. ápr. 21. 16:34
1/5 anonim válasza:
Én is ugyanígy vok, és semmi szerintem..."viselni" kell
Am. megkérdezhetem h hány éves vagy?
2/5 A kérdező kommentje:
16 vagyok...es te ?
2009. ápr. 21. 19:10
3/5 anonim válasza:
nyugodtan fölvehetsz miniszoknyákat ,azt pont iylen lányoknak találták ki.sortok jólállnak .ha nemszereted anynira hangsúlyozni a hosszú lábaidat akkor ne viselj csőnadrágot mert az mégjboban hosszítja optikailag
4/5 anonim válasza:
Első vagyok:
Én 12 vok. A miniszoknyát én szeretem, sortokat utálom:D tehát a második elég jó ötletet adott(nekem legalábbis)
5/5 anonim válasza:
iylen nagyon csípőgatyákat is felvehetsz.magasított derekúakat nemigazán azok is hosszítanak.a trapézgatyák is jólállhatnak.a laza bővebb tipusúak is.választhatsz mintás gatyákat vagy világos színűeket az előnyös a szép vékoyn lábaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!