Inkább szorítson egy kicsit, majd kitágul, vagy legyen nagyobb fél centivel?
Figyelt kérdés
Vettem ma cipőt, próbáltam 40-est, és 41-est, a negyvenes szorít egy kicsit, főleg, hogy télen vastagabb zoknival veszem fel+ bele kell raknom a lúdtalpbetétet. Felpróbáltam a 41-est, de az olyan volt, mint 1 csónak, ha ráálltam is legalább fél centivel nagyobb volt. így viszont pont akkora a lábam, mint a cipő(26cm) magyarul itt-ott szorít, viszont ez nem egy fűzős cipő, hanem belebújós bokacsizma, szóval, ha túl nagy, akkor félek, hogy kijárna egy kicsit a lábam. Segítsetek, mit tegyek? Visszacseréljem holnap? az office shoesban van 40és feles cipő(lacoste)? Előre is köszi!!
Te hogyan szoktál vásárolni cipőt? kicsi, vagy nagy legyen inkább? attól félek, ha kicsi, akkor hamarabb tönre megy.. :/
2011. szept. 7. 22:14
1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként ha így visszagondolok, akkor mindig vaciláltam, hogy 40es vagy 41, de mindig 41-eset vettem, bár hozzáteszem, hogy mindegyik nagy volt rám fél centivel legalább.Az a gond, hogy túl nagy a nagylábujjam, és ezért kell akkora cipő:DD ha a tövétől mérem 6cm:D és a lábfejem is elég széles, konkrétan egy kicsit úgy is nyom a cipő, hogy kimegy a vérkeringés, mert most felvettem fél órára,betéttel, vastagzoknival és hosszútávon érezni.
2011. szept. 7. 22:17
2/7 anonim válasza:
Ha téli cipőről van szó, akkor inkább a nagyobb. Vastag zokni miatt. Meg, ha kicsi a cipő, akkor kiszorítja a vért a lábból, és jobban fázik. Meg egészségtelen is.
3/7 anonim válasza:
Egyiket se. Elmész egy másik üzletbe, és próbálsz ott.
4/7 anonim válasza:
Ha műbőr akkor nem fog kitágulni, ha eredeti bőr akkor igen.
5/7 anonim válasza:
nekem cipész mondta hogy ilyen esetbe mindig a kisebbet vegyem ne a nagyobbat mer a kicsi tágulni fog de a naggyal nem sokat tudsz csinálni.
6/7 A kérdező kommentje:
Igazi bőr amúgy. Ma elmentem kicseréltetni, ennyi pénzért, már érezzem jól magam benne végülis. így aztán vehetek akármilyen vastag zoknit:DD Sokat segített az egyik kommentelő, aki írta, hogyha elszorítja a vérkeringést, jobban fázik a láb, köszi! A boltban azt mondta a srác, hogy hosszabb távon a nagyobb a jobb.
2011. szept. 8. 18:26
7/7 A kérdező kommentje:
Bár a cipőt már megvettem ugye, de azért még mindig kiváncsi vagyok a válaszokra, ezért kiemelem ;)
2011. szept. 11. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!