Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz a FILA táska?

Szerintetek gáz a FILA táska?

Figyelt kérdés
facebook --> Fila táska? nem! nem! soha!
2011. szept. 7. 20:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
IGEEEEEN azt sajnálom, akinke a tescos mizéria előtt is volt :D
2011. szept. 7. 22:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Gáz, és az főleg gáz, hogy a FILA táskások elkezdenek pattogni, hogy ők azért vettek olyat, mert az olcsó, és másmilyenre nem telik... hát, én néztem a Teszkóban, és még pontokkal is 3x annyiba kerülnek, mint a kínaiban egy ugyanolyan minőségű táska. Csak a kínaiban legalább változatos a kínálat. Azért nem fogok megvenni egy FILA táskát, mert 30 pont után már nem 10 ezer, hanem csak 7 ezer. Birkák...
2011. szept. 7. 22:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azért vettem, mert ismerősöm kezembe nyomott egy teli kuponfüzetet, hogy vegyem meg, amelyiket akarom, és ez tetszett legjobban (akkor még nem volt minden második embernek az utcán, mert az akció elején vettem). Azóta meg leszarom, hogy mindenkinek az van, mert megszerettem, hogy kényelmes, és sok minden belefér, úgyhogy nem fogok csak ezért még 2-3 ezret új táskára költeni, hogy ne legyek "része a tömegnek", mer leszarom :)
2011. szept. 8. 10:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Converse cipője is legalább annyi embernek van, az nem gáz?

És az nem gáz, hogy Magyarországon kb minden fiatal ugyanúgy néz ki?

2011. szept. 8. 10:47
 15/20 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszenek,de nem venném fel mer mindenki olyat hord,és ezért olyan közönséges......:)
2011. szept. 8. 12:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Több embernek van ilyen táskája, mint Converse cipő. Ja, és nincs 50-80 éves öregembereken... ;)
2011. szept. 8. 16:30
 17/20 anonim ***** válasza:
GÁZZZZZZZZZZ
2011. szept. 8. 20:56
 18/20 anonim válasza:

20:49

Te vagy az,Bende?

2011. szept. 24. 22:17
 19/20 anonim válasza:
Szerintem eléggé.mindenkinek ilyen van.Minden 2. embernek.Aról nem is beszélve, hogy nem eredeti Fila.És még menőznek ezekkel a táskákkal.GGGGGááááááááááááááázzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!
2011. okt. 11. 09:44
 20/20 anonim válasza:

09-07 20:59 "..Ráadásul mondták, hogy az egyik táskára rá volt írva, hogy Made in China. Nem tett jót a márkának ez a Tescos dolog,mert az biztos, hogy azok a táskák nem tiszta márkák."

Nekem egy 16e forintos Budmil hátizsákom van és kb. 1 évig bírta ki. Hivatalos Budmil boltban lett véve, fél év garanciával. Nem volt túlterhelve és pár többször meg kellett varrni, ráadásul most az oldalán egy 8 centis lyuk tátong amit már nemigen lehet megvarrni.

Made in China? Na és akkor, az iparcikkek 80% -a kínában készült, ha ezt eddig nem tudtad akkor jobb ha megbarátkozol vele :). Adidas, Nike, Columbia, Espirit szinte mindegyik ott készül. Több Adidas focilabdám is volt már és elmondhatom hogy az 1e forintos teszkós műbőr labda több ideig bírta mint a nagy márkák többsége.

Természetesen ennek ellenére lehet jó dolgokat kifogni. Most is pl van egy nagyon frankó fekete puma cipőm ami 19e volt és fél éve használom. Eddig olyan mintha új lenne. :)

2011. dec. 5. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!