Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordanál I <3 VIETNAM feliratú...

Hordanál I <3 VIETNAM feliratú pólót?

Figyelt kérdés

ma a suliba láttam egy 17körüli srácot, akin ilyen póló volt..És az egész osztályom őt csekkolta kb, szóval nem csak én lepődtem meg..

Miért pont Vietnam? Mit szeret benne?

Vagy akkor miért nem LONDON, vagy akármi, aminek esetleg értelme is van?

2011. szept. 7. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
most miért? vietnámmal mi a gond? thai földet kimondottan szeretem mert nagyon szép hely, remélem egyszer eljutok oda. vietnámban is bizonyára van sok szép hely és látnivaló. én inkább vennék fel ilyen mint London feliratos pólót.
2011. szept. 7. 19:41
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
szerintem nem gázabb,mint egy i love london vagy new york póló.....(én mind a hármat szeretem :D)
2011. szept. 8. 12:27
 13/15 anonim ***** válasza:
I KILL VIETNAM-osat igen :D
2011. szept. 8. 17:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy inkább Vietnam mellé állt volna az USA-Vietnám háborúban (én is), vagy mert gyönyörű tájai vannak, nézz utána egy országnak mielőtt kérdezel, vagy kérdezd meg attól akin ez a póló van.

[link]

[link]

2011. szept. 9. 14:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

igen, mert szeretem a tájat, kultúrát, ételeket, szépek a félvér lányok :) amúgy mi az, hogy mit szerethet rajta? nem putri az... ja, és Londont is szeretem, de nem az a világ közepe azért :)

18L

2011. szept. 12. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!