Lányok nektek tetszenek ezek a karkötők?
2011. szept. 7. 16:59
21/28 anonim válasza:
nekem ilyen van rengeteg :D <3
22/28 anonim válasza:
nagyon nagyon unalmasak, már mindenkin ilyet látni, és méghozzá nem is szép.
23/28 anonim válasza:
Nekem tetszenek, főleg a 2. (: Gondoltam is, hogy veszek, de ezt mnég meggondolom.. Mert, bármennyire is tetszik, már fél osztályom, sőt, a nálam 2-3évvel fiatalabb korosztály is minimum 8-at aggat a kezére.. 14/L
25/28 anonim válasza:
nekem pont olyanom van mint a 3. és a 2. és tetszik! az elsőt sajna nem látom,mer nem tom megnyitni:S
27/28 anonim válasza:
1 éve elkezdtem gyűjteni...nyár elejére mindenkinek ilyen lett.Így már nem izgi.A felét szétosztottam a többi pedig itthon csücsül.
28/28 anonim válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak:tetszenek,de már túlságosan tömeg...kár,mert azért nem volt olyan olcsó...
-előző-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!