Ice óra? Nem gáz? Nem meleg-es?
Figyelt kérdés
.az lenne a kérdésem hogy nem gáz e ha neon zöld Ice órát hordok ? és meik kézen hordják a fiuk ? 14/f2011. szept. 6. 21:04
1/8 anonim válasza:
De elég buzás...am az órát bal kézen szokás hordani és a balkezesek horják jobbon de ahol kényelmes én is jobbon hordom és nem balkezes vagyok....De srácok szakadjatok már le a neon színű meg hasonló gumiórákról olyan szinten férfiatlan....
Egy szép bőrszíjjas klasszikus sokkal szebb, és még pontosabban is mutatja az időt...
2/8 A kérdező kommentje:
és fekete vagy szürke ?
2011. szept. 6. 21:21
3/8 anonim válasza:
Szerintem elég ratyis, de ha te ilyen "selyemgyerek" vagy akkor hord nyugodtan. nekem attól még ugyan annyiba fog kerülni holnap is a kenyér kilója...
4/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok selyem gyerek csak a baráti körömben elég sok az ilyen óra és érdekelt hogy b.zis-en mert megfordult a fejemben hogy vegyek egyet
2011. szept. 6. 21:39
5/8 anonim válasza:
Figyi órának rosszminőség, divatnak meg langyi...de már nem is hanem egyenesen meleg....felejtős vegyél egy férfias órát ami jól jár :)
6/8 anonim válasza:
nem gáz az Ice Watch, 14 évesen nem hinném, hogy bőrszíjas órákat kéne hordani! nyugodtan vedd fel ja és ha balkezes vagy jobbkézen,ha jobbkezes vagy bal kézen szokás hordani
7/8 anonim válasza:
"baráti körömben elég sok az ilyen óra"
így meg pláne szánalmas. Légy egyedi!!
8/8 anonim válasza:
Ha a fiatal kort nézzük gyerekórának elmegy...olyan játékbolt utóíze van amúgy is ezeknek a szilikonos hű de színes izéknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!