Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ice óra? Nem gáz? Nem meleg-es?

Ice óra? Nem gáz? Nem meleg-es?

Figyelt kérdés
.az lenne a kérdésem hogy nem gáz e ha neon zöld Ice órát hordok ? és meik kézen hordják a fiuk ? 14/f
2011. szept. 6. 21:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

De elég buzás...am az órát bal kézen szokás hordani és a balkezesek horják jobbon de ahol kényelmes én is jobbon hordom és nem balkezes vagyok....De srácok szakadjatok már le a neon színű meg hasonló gumiórákról olyan szinten férfiatlan....

Egy szép bőrszíjjas klasszikus sokkal szebb, és még pontosabban is mutatja az időt...

2011. szept. 6. 21:16
 2/8 A kérdező kommentje:
és fekete vagy szürke ?
2011. szept. 6. 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elég ratyis, de ha te ilyen "selyemgyerek" vagy akkor hord nyugodtan. nekem attól még ugyan annyiba fog kerülni holnap is a kenyér kilója...
2011. szept. 6. 21:29
 4/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok selyem gyerek csak a baráti körömben elég sok az ilyen óra és érdekelt hogy b.zis-en mert megfordult a fejemben hogy vegyek egyet
2011. szept. 6. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Figyi órának rosszminőség, divatnak meg langyi...de már nem is hanem egyenesen meleg....felejtős vegyél egy férfias órát ami jól jár :)
2011. szept. 6. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
nem gáz az Ice Watch, 14 évesen nem hinném, hogy bőrszíjas órákat kéne hordani! nyugodtan vedd fel ja és ha balkezes vagy jobbkézen,ha jobbkezes vagy bal kézen szokás hordani
2011. szept. 6. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:

"baráti körömben elég sok az ilyen óra"

így meg pláne szánalmas. Légy egyedi!!

2011. szept. 6. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
42%
Ha a fiatal kort nézzük gyerekórának elmegy...olyan játékbolt utóíze van amúgy is ezeknek a szilikonos hű de színes izéknek
2011. szept. 6. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!