Gömbölyű talpú cipő: MBT vagy más?
Figyelt kérdés
Egyre több cég gyárt olyan lábbelit, amit először az MBT hozott be Magyarországra. Sőt, már internetes oldalakon is lehet rendelni, és jelentősen olcsóbbak. Ezek között gondolom, ugyan olyan minőségi különbségek vannak, mint más cipők között is. Vagy? Tapasztalatok?2011. szept. 6. 09:42
1/4 anonim válasza:
az MBT csődbe ment, a garanciális javításokat sem tudják elintéztetni a volt ügyfeleik...
2/4 A kérdező kommentje:
Nahát, ezt nem tudtam. Kb egy éve nézegettem a honlapjukat, azóta mondjuk nem.
A kérdésem viszont továbbra is kérdés.
2011. szept. 6. 10:37
3/4 anonim válasza:
tapasztalatom nincs velük, azért nem is írtam le, csak az MBT-t kerüld el... a többiről szerintem fórumokon tájékozódhatsz. Egyébként ha jól emlékszem, az MBT bukás a Homáron jelent meg.
4/4 anonim válasza:
Az MBT azoknak való, akiknek valamilyen izé van a lábukkal. :D Nem tudom, hogy mi, de ha nincs semmilyen gondod, nem szabad hordani. Ami pedig nem MBT, az csak szimplán utánzat, nem gyógyít semmit, ezért olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!