Mennyire népszerűek számotokra a használt ruha üzletek?
Nem tudom, mert nem tudnom hogy néznek ki :)
Aki turkálóban vásárol, mindig örül hogy mekkora kincseket talál, de honnan tudhatnánk így neten keresztül (vadidegenek lévén) hogy valójában jó-e az ízlése? :)) Kinek mi a kincs? Lehet valakinek olyan, amit más fel nem venne 50 forintért sem. Az hogy márkás dolgot talál valaki nem jelenti hogy klassz is, és nem pont azért adta be a gazdája mert ronda, elszabott, stb.
Természetesen nem minden ruhára vonatkozik, de tény, hogy ha öten leírják hogy kincseket találnak (minden turkálós kérdésben legalább 2 ember használja a turkált ruhákra ezt a szót) honnan tudhatná bárki is, hogy valóban szépek a ruhák?
Nagymamám és anyósom rendszeres használtruha vásárló, mindig dicsekednek hogy mekkora szuper kincseket találnak, nem is látszik hogy használt, újonnan egy vagyon, stb. stb. MIkor meg találkozunk, és meg is mutatják, tátva marad a szám hogy kiadtak érte pénzt.
Kisfiamnak hozott régen anyósom állandóan használt ruhát turkálóból (újszülött korától kezdve kb. 5 hónapos koráig) és egyetlen farmerdzsekin és egy kisnadrágon kívül mindegyiken látszott hogy széthordták konkrétan. Mindig mondtuk hogy köszönjük nem kell, köszönjük, van ruhája, 5 hós korára már egy hatalmas kukazsáknyi összegyűlt, nem tudom még mit csinálok velük, de egyszer sem voltak a gyereken, a pulcsik tipikusan a szélesebb-mint-hosszabb mert ki vannak nyúlva, a minták megkoptak, stb. 5 hónapos kora körül jött rá, hogy soha nem látta a gyerekemen amiket hozott, akkor értette meg hogy nem csak udvariasságból mondjuk hogy nem kell.
Elnézést ha hosszúra sikerült, csak leírtam ami eszembe jutott, de mindenkitől elnézést aki tényleg igényes használtat vesz.
Az utolsó sorban van a lényeg. Nem kell minden szirs zart elhozni.
A múlt héten ilyen idősödő nyanyák vásároltak, az egyik mutatott egy full-csillám darabot a többinek, hogy nézzétek milyen szépség! Azt hittem viccel, adtam neki egy még csiricsárébb darabot, épp a kezembe akadt. Megköszönte, 5 perc múlva egy másik tárolónál örvendezik a barátnőinek, hogy ezt nézzétek meg, a fiatalember adta az előbb, milyen szép! "Tényleg Jucika, nagyon szép lesz, próbáld már fel, jajj de jól áll..."
Én meg le voltam dermedve! :)
37/N
Én is imádok turiba járni, van egy-két bevált helyem. Sokszor találok olyan darabokat amiken még rajta van a külföldi árcédula. A ruháim 90%-a Esprit, Promod, H&M,Orsay,Benetton és első osztályú minőségűek, nem elhordottak, senki sem mondaná meg, hogy honnan való. Az egyetlen különbség az, hogy kb 2-3 éves divatnak megfelelőek nem pedig a 2011-es szériából valók, de semmiképpen sem 10 évvel ezelőttiek. Ez nem zavar különösebben főleg, hogy darabját 1-2 ezer forintért veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!