Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magyarországon lehet kapni...

Magyarországon lehet kapni valahol ilyen csizmát? (kép lent)

Figyelt kérdés

Évek óta szeretnék beszerezni egy ezekhez hasonló csizmát:

[link]

[link]

[link]

Külföldi honlapokon látok is, de egyrészt ritkán találok a méretemben, másrészt nem bízok túlzottan a netről rendelésben. A magyar nyelvű oldalak annyiban lennének előnyösebbek, hogy ha valami bajom lenne a termékkel, talán jobban meg tudnám értetni az eladóval.

Szóval várok mindenféle ötletet, tippet és linket ezzel kapcsolatban!

2011. szept. 4. 17:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Martensben láttam már 1-2 szép darabot, de nagyon drágák (30-40 ezer körüliek) :/

A Deichman-os cipőkkel az a problémám, hogy 1 év alatt szétmennek (elég sokat kell gyalogolnom a hétköznapokban, szóval strapabíró lábbelit szeretnék).

Kb 38-39-es lenne jó rám. Amúgy én a 2. képen lévőbe "szerettem bele", viszont csak 37-es volt és angol/amerikai honlapon találtam.

Köszönöm, így már értem (:

2011. szept. 13. 15:25
 12/20 anonim ***** válasza:

Bár férfi vagyok, de sajnos cipőfétisiszta. :) Ilyen és ehhez hasonló vagy akár vadabb cipőket csak és kizárólag külföldről éri meg venni. Ott sokkal-sokkal olcsóbb, nagyon megbízhatóak és nagyon gyorsak.

Két helyet ajánlok:

[link]

[link]

Az ilyen és ehhez hasonló cipőknek egyébként hatalmas piaca és tisztelete van a tengerentúlon, míg itt Magyarországon simán lek*rvázzák aki felhúz egy hasonlót vagy egyszerűen csak ízléstelennek nevezik. Nálunk a balerina cipő a "menő, divatos, trendi". A leghíresebb tengerentúli gyártó a Pleaser, akinek néha felbukkan egy-egy cipője nagyobb plázákban 40-50ezer forint körül. ugyanezt megkapod kint tízezer körül, ha nem ragaszkodsz az eredeti márkához, akkor az utánzatot akár féláron is.

Nézegesd a gyártó honlapját:

[link]

Amit te belinkeltél az a Demonia sorozatra hasonlít leginkább, azon belül is a Gothica szériára.

Sok szerencsét!

2011. okt. 29. 22:42
 13/20 A kérdező kommentje:

Én inkább azt tapasztaltam, hogy még nőiesnek sem gondolják az efféléket (talán a 3. képen lévő kivétel).

Demoniában találtam egy jót magyar honlapon, szerintem árban is egész elfogadható, de az már jobban hasonlít a rúdtáncosok cipőihez... Hosszú szoknyához még esetleg fel is venném, viszont inkább nadrágokat hordok, amikhez nagyon nem illene.

New Rock márkában láttam még olyat, ami nagyon tetszett (konkrétan ezt: [link] csak árban elég húzós... A legjobb az lenne, ha 30 ezer alatt kijönne.

Köszönöm a linkeket, feltétlenül szétnézek rajtuk (:

Ha nincs más megoldás, előbb-utóbb kénytelen leszek rászánni magam a külföldről rendelésre.

2011. okt. 29. 23:16
 14/20 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Kíváncsiságból, ezek tetszenek kérdező?

2011. okt. 30. 17:15
 15/20 A kérdező kommentje:

Az elsőnél kicsit egyszerűbbre gondoltam, a másodikon pedig nem sok látszódik a cipőből.

Viszont most látom, hogy a legutóbbi linkem nem jó, úgyhogy még 1x álmaim New Rock-ja: [link]

2011. nov. 1. 18:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Háp bocsi ezt így találtam..:)

Amit linkeltél az csak fűzős??

2011. nov. 1. 20:35
 17/20 A kérdező kommentje:

Semmi gond (: Csak ez alapján annyit tudok mondani, hogy igen, ilyen térdig érőt és feketét szeretnék, de mindenképp legyen elöl végig fűzős és kicsit magasított talpú/sarkú.

Oldalt cipzáros is (ami szintén nem elhanyagolható szempont), ha ez érdekel (:

2011. nov. 2. 15:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem mondjuk a lényeg az lenne, h cipzár is legyen rajta.:)

Jól néz ki, de semmi kedvem, időm nem lenne mindig ki-be fűzni. Legyen sarka is, mint a linken, már nem tetszik a lapos talp, hosszú távon nem is kényelmes.

2011. nov. 2. 15:14
 19/20 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek (:
2011. nov. 2. 17:03
 20/20 anonim ***** válasza:
:) Az jó.
2011. nov. 2. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!