Magyarországon lehet kapni valahol ilyen csizmát? (kép lent)
Évek óta szeretnék beszerezni egy ezekhez hasonló csizmát:
Külföldi honlapokon látok is, de egyrészt ritkán találok a méretemben, másrészt nem bízok túlzottan a netről rendelésben. A magyar nyelvű oldalak annyiban lennének előnyösebbek, hogy ha valami bajom lenne a termékkel, talán jobban meg tudnám értetni az eladóval.
Szóval várok mindenféle ötletet, tippet és linket ezzel kapcsolatban!
Martensben láttam már 1-2 szép darabot, de nagyon drágák (30-40 ezer körüliek) :/
A Deichman-os cipőkkel az a problémám, hogy 1 év alatt szétmennek (elég sokat kell gyalogolnom a hétköznapokban, szóval strapabíró lábbelit szeretnék).
Kb 38-39-es lenne jó rám. Amúgy én a 2. képen lévőbe "szerettem bele", viszont csak 37-es volt és angol/amerikai honlapon találtam.
Köszönöm, így már értem (:
Bár férfi vagyok, de sajnos cipőfétisiszta. :) Ilyen és ehhez hasonló vagy akár vadabb cipőket csak és kizárólag külföldről éri meg venni. Ott sokkal-sokkal olcsóbb, nagyon megbízhatóak és nagyon gyorsak.
Két helyet ajánlok:
Az ilyen és ehhez hasonló cipőknek egyébként hatalmas piaca és tisztelete van a tengerentúlon, míg itt Magyarországon simán lek*rvázzák aki felhúz egy hasonlót vagy egyszerűen csak ízléstelennek nevezik. Nálunk a balerina cipő a "menő, divatos, trendi". A leghíresebb tengerentúli gyártó a Pleaser, akinek néha felbukkan egy-egy cipője nagyobb plázákban 40-50ezer forint körül. ugyanezt megkapod kint tízezer körül, ha nem ragaszkodsz az eredeti márkához, akkor az utánzatot akár féláron is.
Nézegesd a gyártó honlapját:
Amit te belinkeltél az a Demonia sorozatra hasonlít leginkább, azon belül is a Gothica szériára.
Sok szerencsét!
Én inkább azt tapasztaltam, hogy még nőiesnek sem gondolják az efféléket (talán a 3. képen lévő kivétel).
Demoniában találtam egy jót magyar honlapon, szerintem árban is egész elfogadható, de az már jobban hasonlít a rúdtáncosok cipőihez... Hosszú szoknyához még esetleg fel is venném, viszont inkább nadrágokat hordok, amikhez nagyon nem illene.
New Rock márkában láttam még olyat, ami nagyon tetszett (konkrétan ezt: [link] csak árban elég húzós... A legjobb az lenne, ha 30 ezer alatt kijönne.
Köszönöm a linkeket, feltétlenül szétnézek rajtuk (:
Ha nincs más megoldás, előbb-utóbb kénytelen leszek rászánni magam a külföldről rendelésre.
Az elsőnél kicsit egyszerűbbre gondoltam, a másodikon pedig nem sok látszódik a cipőből.
Viszont most látom, hogy a legutóbbi linkem nem jó, úgyhogy még 1x álmaim New Rock-ja: [link]
Háp bocsi ezt így találtam..:)
Amit linkeltél az csak fűzős??
Semmi gond (: Csak ez alapján annyit tudok mondani, hogy igen, ilyen térdig érőt és feketét szeretnék, de mindenképp legyen elöl végig fűzős és kicsit magasított talpú/sarkú.
Oldalt cipzáros is (ami szintén nem elhanyagolható szempont), ha ez érdekel (:
Nekem mondjuk a lényeg az lenne, h cipzár is legyen rajta.:)
Jól néz ki, de semmi kedvem, időm nem lenne mindig ki-be fűzni. Legyen sarka is, mint a linken, már nem tetszik a lapos talp, hosszú távon nem is kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!