Osztálytalálkozó: ezt a szettet felvehetem?
Figyelt kérdés
Hétvégén lesz a gimis osztálytalálkozónk (5 éves). Arra gondoltam, így megyek:
Nadrág: Bershka sötétbarna szövet csőnadrág (erre az alkalomra vettem...)
Blúz: Tally-s beige blúz (semmi extra)
Cipő: éktalpú beige cipő
Kiegészítőnek egy - a nadrág színével harmonizáló - barna hosszabb nyakláncot gondoltam.
A sminkemet is szolid árnyalatokból szeretném "összerakni", egy kis bronzosítóval a járomcsontomon.
Nem lesz ez így túl NUDE?
2011. szept. 2. 11:46
1/7 anonim válasza:
Szerintem jó lesz az összeállítás, kicsit egyszerű, de csinos. Attól is függ hová mentek, de pl étterembe teljesen jó!
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, étterembe :)
Tudom, hogy lesz, aki kosztümbe jön, de az meg nem az én stílusom. A fiúk közül egynehányan tutira farmert választanak inggel (ismerem már őket).
Ez a naci meg azért mégsem elölvasalt, vagányabb, de legalább nem farmer.
2011. szept. 2. 12:58
3/7 anonim válasza:
én mondjuk inkább egyszinü fehér felsőt/ujjatlant vennék fel hozzá, próbáld ki avval:) égy túl barna lennél, néha a kevesebb, több:)
4/7 anonim válasza:
Hát elég lehangoló, és akár, hogy nézem is nem vagy idős, lehet öregíteni fog ez az öltözék.
5/7 anonim válasza:
Így kicsit egyszerű, dobd fel feltűnőbb ékszerekkel!
6/7 anonim válasza:
Én ehhez egy Húzott vállú fehér felsőt vennék fel. Az szerintem jobban nézne ki, de te tudod :)
7/7 anonim válasza:
teljesen korrekt ez a barna-beige dolog! szerintem tökéletes választás minden, így ahogy van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!