Szerinted melyik jobb és mi a vélemyényed a következő márkákról? Tommy hilfiger, lacoste, converse, puma, nike
Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 17:08
11/11 anonim válasza:
Tommy Hilfiger: nem fog meg. A nagy logós pólóikat ízléstelennek tartom (bár ez nálam minden márkára vonatkozik), a kis logós meg semmitmondó. Egy hangyapiszok méretű logo a mellkasnál. Nagy cucc. Ennek ellenére van tőlük egy pólóm, mert kaptam. És még tetszik is. Ez az egy, ami tetszik. De amúgy nem vennék.
Lacoste: szeretem, jó minőségű és (szerintem) szép ruhákat gyárt. Egy pólóm, egy galléros pólóm és egy félcipőm van tőlük.
Converse: jó, van egy rövid szárú converse cipőm, öt éve hordom és semmi baja.
Puma: nagyon jó, több termékem is volt tőlük az évek során, jól bírják.
Nike: a kedvenc sportmárkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!