Hogy menjek bulizni? (kép)
Figyelt kérdés
Nos, van ez a cipőm, [link] ( nincs pántja, azért retusáltam le az egyik cipőn,h lássátok milyen a cipő)ezt szeretném felvenni valamivel, nem igazán szoktam magassarkúba járni:) Mit ajánlotok? Mivel lenne sexy? Bármilyen variáció jöhet, akár még kép is:)2011. szept. 1. 16:34
1/6 anonim válasza:
Én egy hasonló színű ingruhával tudom elképzelni. :)
2/6 anonim válasza:
én egy hasonló színű szoknyával, meg fehér inggel
esetleg fekete inggel és fekete szoknyával
esetleg hosszú csőszárú farmerral, és egy világos inggel =)
3/6 A kérdező kommentje:
Fekete szoknyám van :D Ahhoz meg nem tudom mit vehetnék fel :(
2011. szept. 1. 16:52
4/6 A kérdező kommentje:
Ingem egy van, fekete. Az a baj, hogy az olyan hosszú:) tehát..nem talál a szoknyával.
2011. szept. 1. 16:55
5/6 anonim válasza:
na. fekete szoknya, ing/top betűrve, derékra hasonló színű öv. nagyon csini lenne.
6/6 A kérdező kommentje:
Pont olyan szoknyám van, amibe úgy be kell "csinálni" a bluzzot\toppot.
Egy a baj ----> piros, fehér, rózsaszín, fekete, kék, barna színekben...vagy olyan is van, ami lilás-szürkés... minden van, csak szürke nincs..:(
2011. szept. 1. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!