Kikimiki kérdése:
Mi a véleményed azokrol akiken Lacoste cipő van? :
Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 14:32
11/21 anonim válasza:
Végre, örülök, hogy valaki nem csak a sz@r Converse tornacipőig lát el.
12/21 anonim válasza:
Azt sem tudom, hogy milyen a Lacoste cipő... :-D Akkor én most űber gáz vagyok? :-DD
13/21 A kérdező kommentje:
a nike ma már tömegcucc lett amit nem is bánnék csak olyan selejt fajtákat adnak pl a deichmannban hogy csak tátva marad a szám
2011. szept. 1. 19:26
14/21 anonim válasza:
Azt,hogy a Tommy Hilfiger jobb. Amúgy Lacoste is már sok emberen van.
15/21 anonim válasza:
Az a véleményem,hogy kb 80% a kínai piacon veszi a lacoste cipőjét...akin póló van,az pedig külföldi nyaraláson.(törökbe kb 5-10euro áron van),amúgy nézzétek már meg egy eredeti lacoste "teniszes"(szal galléros)póló leárazva kerül 15rugóba...a cipő meg kb már van 19től(attól függ milyen)...
16/21 anonim válasza:
Tetszenek a LAcoste cipők, de ez nem befolyásolja a véleményem a viselőjéről..:D Nem ezen múlik, hogy ki milyen ember.:)
17/21 anonim válasza:
Utolsó előttinek (2011-09-10 12:15) Elárulnád, melyik piacon lehet kapni?? Mert akkor már megyek is, és veszek..
19/21 MS01 válasza:
Hát igazából én már egy 4-5 éve csak lacoste cipőket hordok.
Ami baj velük az az, hogy nincsenek nagy különbségek a modelljeik közt és a jobbak viszonylag drágák 27-30.
Amiért viszont jó, hogy mindig megtalálják az elegáns és a sportos közti laza egyensúlyt ami kevés másik cégnek sikerül =)
20/21 anonim válasza:
En mindig Lacostot veszek, mégis eljárok szarni. Semmivel nem vagy több tőle. Akinek tetszik ez a stílus az hordja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!